Google: Se verden som Iron Man

Google er i færd med at udvikle specielle smartphone-briller, der fordyber brugen i en verden med augmented reality

Google forestiller sig en fremtid, hvor du får serveret information via dine briller i stil med, hvad Tony Stark roder med i Iron Man-filmene (Foto: Marvel Studios)
Google forestiller sig en fremtid, hvor du får serveret information via dine briller i stil med, hvad Tony Stark roder med i Iron Man-filmene (Foto: Marvel Studios)

I en nær fremtid kan du opleve verden i stil med, hvad Tony Stark hygger sig med i Iron Man-filmene. Websiden 9to5google.com skriver, at Google er i færd med at udvikle højteknologiske briller med indbygget heads up display (HUD, red.), så du kan få information op på brillen. Informationen kommer angiveligt fra en anonym kilde, der arbejder hos Google.

Ifølge websiden minder brillerne om et par Oakley Thump og har blandt andet HUD for det ene øje, indbygget kamera og teknologisk indmad som en et år gammel Android-mobil.

LÆS OGSÅ:De bedste spil til din tablet

Overvejer pilotprojekt
Ideen er angiveligt at lade brillerne kommunikere trådløst med din smartphone, så du eksempelvis kan få rutenavigation direkte vist på den indbygget skærm i brillen, læse en e-mail eller få vist information om omgivelserne via augmented reality.

Brillerne styres via stemmekommandoer og via små, diskrete hovedbevægelser, der ifølge websiden er utrolig intuitive og nemme at lære.

Pt. er der kun ganske få hos Google, der arbejder på projektet og firmaet har endnu ikke besluttet om brillerne har bred markedsappel. Ifølge 9to5google.com, så overvejer Google at iværksætte et pilotprogram, hvor udvalgte brugere vil få mulighed for at lege med de højteknologiske briller.

1 af 2 Ifølge 9to5mac.com minder brillerne om disse Oakley Thumb. (Foto: Oakley=
2 af 2 Google forestiller sig en fremtid, hvor du får serveret information via dine briller i stil med, hvad Tony Stark roder med i Iron Man-filmene (Foto: Marvel Studios)
0 kommentarer
Vis kommentarer