Googles Nexus-tablet er udsolgt

Google har svært ved at følge med efterspørgselen på sin Nexus 7-tablet, der sælges for blot 200 dollars i USA

Google har problemer med at følge med efterspørgselen på firmaets prisbillige Android-tablet. (Foto: Google)
Google har problemer med at følge med efterspørgselen på firmaets prisbillige Android-tablet. (Foto: Google)

Efterspørgselen matcher muligvis ikke Apples iPad, men det ser ud til, at Google har undervurderet interessen i firmaets nye prisbillige tablet; Google Nexus 7.

Tablet-computeren er udsolgt i de fleste amerikanske detailbutikker, og på Googles egen Play-butik er det pt. umuligt at få fingrene i modellen med 16 gigabyte lagerplads, mens det tager Google mellem tre og fem dage at kunne få en otte-gigabyte model klar til dig.

Google har set sig nødtaget til at publicere dette indlæg, hvor teknologigiganten forklarer, hvornår Nexus 7 bliver leveret til kunderne i Canada, Storbritannien og Australien.

LÆS OGSÅ:Nu kommer iPad Mini

Godkendt af anmelderne
Google Nexus 7 kommer med den nyeste version af Android; 4.1, også kendt som Jelly Bean. Den 7-tommer store skærm har 1280x800-pixel opløsning mens hjertet er en quadcore-processor akkompagneret af en gigabyte hukommelse.

Anmelderne har generelt været yderst positive overfor Google Nexus 7, der får ros for både design og brugeroplevelsen. Det største kritikpunkt er manglen på ordentlige tablet-optimerede Android-apps, men situationen synes langsomt at blive bedre.

Google Nexus 7 er endnu ikke sat til salg i Danmark, men det forventes at ASUS, der har produceret maskinen, før eller siden vil få den ud på butikshylderne herhjemme.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen