50 Cent bider Dr. Dre i ørerne

Når én rapper laver hovedtelefoner, så skal andre selvfølgelig også. SMS Audio by 50 Cent er netop ankommet til Danmark

Yo, jeg kan godt lide meloner og nu også høretelefoner. Så kan Dr. Dre bare pisse af, ellers gi'r jeg ham en fla', rapper 50 Cent lige nu hjemme i badet. (PR foto)
Yo, jeg kan godt lide meloner og nu også høretelefoner. Så kan Dr. Dre bare pisse af, ellers gi'r jeg ham en fla', rapper 50 Cent lige nu hjemme i badet. (PR foto)

Han bekæmper hungersnød i Afrika, hjælper gadebørn, har et filmselskab, har skrevet flere bøger og har stået bag et realityprogram på MTV. Han har lanceret kosttilskud, et tøjmærke og lagt navn til sko.

Så de burde jo komme; hovedtelefonerne. Og nu er de her så også på det danske marked, hvortil de ankom tidligere i juni måned.

Læs også:

Se også: 6 larmende gadgets til ørerne

Der er tale om i alt tre modeller, der skal forsøge at få dig til smide op mod 4000 kroner efter ny lyd til ørerne:

SYNC by 50

Topmodellen overfører musikken trådløst via en transmitter med 3,5-millimeter-stik, der passer til de fleste musikafspillere og kan synkroniseres med op til fire høretelefoner.
Du kan aktivere bass boost-funktionen samt justere lydstyrken direkte på høretelefonernes trykfølsomme overflade. Den trådløse forbindelse klarer en rækkevidde på op til 15 meter, hvilket også gør SYNC by 50 anvendelig foran fladskærmen.
Farver: Hvid, sort, sort/sølv
Vejl. pris: 2999 kr.

Læs også:

Se også: 5 fede hovedtelefoner til hørehæmmede

STREET by 50 Over-ear

Næsten identisk med topmodellen bare i en udgave med ledning. Du kan justere længden på bøjlen, og ørepuderne lægger sig helt ind til ørerne og isolerer for støj udefra. Der er også indbygget mikrofon i kablet, så du kan beholde høretelefonerne på, når mobilen ringer.
Farver: Sort, hvid, blå
Vejl. pris: 1999 kr.

Læs også:

Se også: Her er gummihætten du bare ikke kan tabe

STREET by 50 In-ear

Kommer med øredutter i tre forskellige størrelser, så du kan få dem til at sidde fast. Betjeningen er en Apple-designet kontrolpult med lyd-kontrol integreret på kablet.
Farver: Sort/krom, hvid/krom
Vejl. pris: 999 kr.

En anden rapper, Dr. Dre, grundlagde i 2006 Beats Electronics, der siden da har haft kæmpe succes med sine Beats by Dr. Dre-hovedtelefoner. I 2011 havde Beats Electronics et overskud på godt 350 millioner efter skat, så man forstår, at 50 Cent nu forsøger at få en bid af øret.


Følg os på Facebook

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen