BH forvandles til golfhul

Hole-In-One: Nyt BH-sæt fra Triumph forvandles med et enkelt slag til en halvanden meter lang put-bane. Se video af det ultimative golfsæt her

BH'en indeholder både huller, bold, tee og kuglepen. (Foto: Triumph)
BH'en indeholder både huller, bold, tee og kuglepen. (Foto: Triumph)

Flere og flere japanske kvinder er begyndt at spille golf, og det har den lokale afdeling af lingerie-producenten Triumph valgt at fejre med et BH og nederdel-sæt.

Og der er tænkt på det meste, så caddyen næsten kan spares væk. BH'en kommer nemlig både med huller, bold, tee og kuglepen til at holde styr på slagene.

Når du placerer BH'en på gulvet, forvandles den til en halvanden meter lang putte-bane. Og når du rammer i, siger BH'en 'Nice In.'

En stille bagdel
Og den medfølgende nederdel indeholder påskriften 'Be Quiet' på bagdelen, så den også kan bruges som flag. Om publikum så følger 'Vær stille'-rådet, når golfinden smider delen er nok tvivlsomt.

'Make-the-Putt Bra' blev for nylig præsenteret for offentligheden og vil være en del af lingeriemærkets forårskollektion - dog ikke i Danmark, oplyser Triumph til ekstrabladet.dk.

Triumph Japan præsenterer i øvrigt hvert år en ny BH, som afspejler tidens trend. Tidligere har de også produceret en indkøbspose-BH og en solenergi-BH.

Se video af det ultimative golfsæt her

1 af 3 Triumph oplyser ikke, hvor køllen skal placeres.
2 af 3 Ssshhhh, der spilles.
3 af 3 BH'en indeholder både huller, bold, tee og kuglepen. (Foto: Triumph)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere