Nye fede gadgets til gamere

Et videospil er ikke længere bare et videospil. Se her, hvad du også skal bruge for at få den ultimative oplevelse

Der findes et utal af muligheder for at pimpe din konsol. Bl.a. på wrapster-skins.com.
Der findes et utal af muligheder for at pimpe din konsol. Bl.a. på wrapster-skins.com.

TIL DEN JULEFEDE
MOTIONSCYKEL, PRIS ENDNU UKENDT

Det måtte jo komme! Fra januar får du en motionscykel med, når du køber spillet 'Cyberbike' til Wii. Og det ankommer meget belejligt til januar, når vi alle skal af med julefedtet. Prisen er ukendt, men mon ikke det hurtigt kan tjenes hjem – set i lyset af hvad en tur i motionscenteret koster.
Panvision.com

PIMP DIN PSP
VINYLSKIND, SET TIL 50 KRONER

Tilføj din konsol lidt kulør i det grå efterår. Wrapster Skins tilbyder et utal af muligheder til alle former for konsoller. Du sætter bare vinylskindet på, så er den ged pimpet. Bliver du træt af det, kan du let tage det af igen.
Wrapstar-skins.com

TIL RODEHOVEDET
SPIL- OG KONSOL-HOLDER, SET TIL 300 KRONER

Flyder spil, konsol og controllere over hele stuen, har du løsningen her. Spil-tårnet har plads til 16 spil, fire controllere, en konsol og en guitar. Hvad du så gør med alt dit andet lort i stuen, må du selv finde ud af. Fås til Xbox 360 og Nintendo Wii.
Jcpenney.com

TIL DEN INDRE DJ
PLADESPILLER, SET TIL 800 KRONER

En fest bliver aldrig det samme igen, når spillet 'DJ Hero' udkommer sidst i denne måned. Så kan du nemlig selv stå for at scratche musik på den medfølgende pladespiller. Men du skal nok øve dig lidt først, så du ikke tømmer dansegulvet. Fås til PS3, PS2, Xbox 360 og Wii.
Djhero.com

TIL DEN SKYDEGALE
JAGTGEVÆR, SET TIL 500 KRONER

Jagtsæsonen er med spillet 'Hunting Challenge' indledt på Wii, hvor du nu kan nedlægge byttet med dette lækre jagtgevær – og løbet skal selvfølgelig knækkes, for at du kan lade. Spillet indeholder 11 forskellige dyr og 18 forskellige jagtområder. Panvision.com

Kender du andre nye, fede gadgets til gamere? Så hjælp dine medlæsere på vej ved at smide et link i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere