Kommer iPad maxi allerede til marts?

Apples underleverandør Foxconn er i gang med at teste en 12,9 tommer skærm til en kommende, ekstra stor iPad

Apples nye tablet Apple Air kan måske allerede i marts få følge af en iPad maxi. (Foto: Marcio Jose Sanchez/AP)
Apples nye tablet Apple Air kan måske allerede i marts få følge af en iPad maxi. (Foto: Marcio Jose Sanchez/AP)

Det kinesiske website PadNews har fra deres kilder på Foxconn fabrikkerne fået bekræftet, at de er i fuld gang med at teste en 12,9 tommer iPad.

Foxconn har længe stået for produktionen af Apples iPad, og de skulle være så langt med udviklingen, at Apple allerede kan være klar til at lancere en iPad maxi i marts 2014.

Læs også: Android æder løs af Apples tablet-marked

Ifølge flere analytikere vil 2014 byde på flere tablet-PC'er med store skærme, efter vi i det forløbne års tid har set mindre tablets som Googles Nexus 7 og iPad mini på omkring 7 tommer tage verden med storm.

Så hvis verdens tablet-brugere er klar til større skærme, skal Apple naturligvis være med på vognen, og vil dermed kunne tilbyde deres iPad i størrelserne 7,9", 9,7" og en maxi-udgave på 12,9".

Læs også: Lenovo Yoga Tablet holder dobbelt så længe som iPad

Tidligere har Pocket-lint rapporteret samme rygte om Apples planer om en større iPad prototype, der var ved at blive testet, så der er god grund til at tro, at der er noget om snakken.

Om Apple så allerede er klar til at præsentere en iPad maxi i marts til næste år, skal vi jo heldigvis ikke vente alt for længe med at finde ud af.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere