Sammenklappelig Klipsch-højttaler

Med det rammende navn GIG lover Klipsch en imponerende god lydgengivelse i en lille batteridreven højttaler

Klipsch har lavet højttalere i USA siden 1946, og er kendt for solid kvalitet og engagerende, høj lyd. Det lover de, at også den lille bærbare GIG-højttaler har. GIG er den hidtil mindste af Klipschs små trådløse, bærbare højttalere.

Læs også: Årets anlæg

Den lille GIG bruger to 25 mm store fuldtonehøjttalere og to fem centimeter store passive baselementer (slaveenheder). Sammen med en avanceret lydprocessor og 2 x 5 w effekt, skal lyden angivelig være temmelig imponerende. Vi regner dog med, at det stadig skal ses i forhold til størrelsen.

GIG understøtter AptX-lydkoding af musikken, når den overføres trådløst via Bluetooth fra mobilen. Det lover mere tabsfri overførsel og bedre lyd end fra almindelig BT. Det kræver dog, at den bærbare enhed understøtter AptX, hvad for eksempel iPhone ikke gør.

Det indbyggede genopladelige batteri spiller i op til 12 timers på en ladning, og oplades via en 5-volts USB-port på computeren. Der følger også en “verdenskompatibel” netadapter med i æsken.

Højttaleren har også indbygget mikrofon, så man kan bruge den til at svare på indkommende samtaler på mobilen. Og der er en 3,5 mm minijack-indgang til analoge lydkilder.

Læs også: CES Innovations: Trådløse højttalere i vinden

Højttaleren har en aftagelig bøjle, som kan bruges som fodstøtte og som beskytter højttaleren, når den klappes sammen. Bøjlen vil senere blive solgt i en række forskellige farvevarianter som ekstraudstyr.

GIG leveres i sort og hvid, og koster ca. 1.600 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere