Lamborghini med lydanlæg fra Monster

CES 2014: Lamborghini sætter ekstra fut i sin Veneno Roadster med lydanlæg fra Monster

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Som om en Lamborghini Veneno Roadster ikke er ekstrem nok i sig selv, kommer den nu fremover med et topklasses lydanlæg fra Monster.

Monster giver sin egen signatur til Lamborghini Veneno Roadster med lydanlæg fra den amerikanske producent, som er bedst kendt for sine kabler og gennem de senere år også for hovedtelefoner.

Cabrioleten Veneno Roadster er nok den mest dramatiske model fra Lamborghini til dags dato. Og med et high-end musikanlæg fra Monster håber producenten på at gøre bilen – om muligt – endnu mere eftertragtet.

Læs også: Kileformede tv-topmodeller fra Sony

Hvorvidt det ligefrem fører til et folkeligt gennembrud, er dog tvivlsomt. Med en pris på 3,3 millioner euro lander vi antagelig på en pris på den ubehagelige side af et halvt hundrede millioner kroner, hvis nogen skulle sætte danske nummerplader på den.

Dynamik og klarhed
Hvad lydkvalitet angår loves det ypperste inden for dynamik og klarhed. Amerikanerne er glade for at markedsføre teknologier med store navn uden egentlig at uddybe, hvad teknologien indebærer. Derfor er vi endnu ikke blevet klogere på, hvad der ligger bag 'den banebrydende teknologi Pure Monster Sound'.

Det eneste vi ved, er at, det er Monsters formand selv, Noel Lee, som står bag teknologien. Manden som også udviklede meget af lyden i hovedtelefonene Beats by Dr. Dre.(Foto: PR)
(Foto: PR)


Veneno Roadsters lydsystem skal flytte ægte livelyd ind i bilen, så både chauffør og passager kan nyde musik med lydkvalitet i ypperste klasse.

Læs også: Samsung vil overtage hyggekrogen

- At få lov til at stå bag lydbilledet i denne bil er en ekstra stor glæde for mig, og jeg er stolt over, at Lamborghini stolede på Monster til denne opgaven. Lamborghini skiller sig ud som den bedste italienske producent af luksus-supersportvogne, og det mig er en ære at med i dette projekt, siger formand Noel Lee i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer