Fremragende hovedtelefoner får en ansigtsløftning

Audio Technica ATH-M50 er blandt vore favoritter i sin prisklasse. Nu bliver udseendet moderniseret

ATH-M50 har fået en makeover med det originale navn ATH-M50x.
ATH-M50 har fået en makeover med det originale navn ATH-M50x.

ATH-M50 er blandt de absolut bedste hovedtelefoner, du kan finde til prisen. Men de ser lidt kedelige ud, sammenlignet med designer-telefonerne.

Nu har Audio Technica givet modellen en makeover, som får navnet ATH-M50x. Samme lyd, bare i en mere moderne og street indpakning.

Aftagelige kabler
Ud over designet er der forskellige, kærkomne detaljeforbedringer. M50x har nemlig fået aftageligt kabel, og der medfølger hele tre forskellige i æsken: et 1,2 meter spiralsnoet kabel, et 1,2 meter glat kabel og et 3 meter langt, glat kabel. Ørepuderne er desuden udskiftet til nogen med mere glans. Som vist i tillæg skulle være mere komfortable end de gamle.Den nye version i blåt og brunt stikker ud i mængden.
Den nye version i blåt og brunt stikker ud i mængden.


Den mest mærkbare forandring er dog den nye farve, som nu kan fås i et begrænset oplag: Nemlig en blålig hovedtelefon med brune ørepuder og brun hovedbøjle. Efter billedet at bedømme ser den rigtig sej ud og gør sig bemærket i forhold til sine sorte og hvide brødre.

Læs også: Hovedtelefon med egen forstærker

Prisen bliver ca. 240 dollar i USA i sort og hvid, imens blå/brune versionen koster 260 dollar. Omsat til danske kroner landet vi på priser omkring ca. 1.350 kr og 1.500 kr. M50x lanceres i slutningen af februar.

Det er i øvrigt ikke første gang, Audio Technica pepper op på udseendet af ATH-M50. Sidste år lavede de en rød udgave, som ligeledes blev fremstillet i et begrænset antal.

Læs også: Super fra Hegel

0 kommentarer
Vis kommentarer