Det bruger kvinder deres tablet til

Mens nyhedslæsning hitter hos mændene, så er det de sociale medier, der trækker i kvinderne

Kvinder bruger ikke deres tablet på samme måde som mænd. Sociale medier og netshopping er eksempelvis mere populært. (Foto: Colourbox)
Kvinder bruger ikke deres tablet på samme måde som mænd. Sociale medier og netshopping er eksempelvis mere populært. (Foto: Colourbox)

Hvis både du og kæresten sidder i hver jeres sofa med en tablet i skødet, så bruger i den sandsynligvis ikke tabletten til det samme. En undersøgelse gennemført af analyseinstituttet YouGov for Telia afslører således, at mænd og kvinder ikke bruger deres tablets til det samme.

For mændene er det primært nyhedslæsning, der trækker, mens kvinderne kaster sig over de sociale medier.

- Undersøgelsen bekræfter den opfattelse, vi har fra vores daglige kontakt med kunderne i vores butikker og kundeservice. Kvinder interesserer sig i høj grad for, hvordan teknologien kan give dem mulighed for at være kreative og sociale, mens flere mænd fokuserer mere på muligheden for at udnytte de online tilbud om nyheder, underholdning og fleksible måder at arbejde på, siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Se også: Test af seks tablets: Tablet-computeren er blevet voksen

Ud over at afsløre brugen af tabletten, så viser YouGovs undersøgelse også, at mere end halvdelen af alle danskere i dag har en tablet. Også blandt den ældste del af befolkningen vinder den mobile enhed frem. 35 procent af de 65-årige har i dag en tablet.

- Det er rigtig positivt, at så mange ældre med stor nysgerrighed har kastet sig over tabletten. Ikke mindst i lyset af den fortsatte digitalisering af samfundet, er det vigtigt, at vi fortsat får udviklet og udbredt de nye, tekniske løsninger, der kan gøre hverdagen nemmere og sjovere for os alle. Vi kan jo se, at når først danskerne får prøvet det, så åbner der sig en ny verden af muligheder – og derfor er det også interessant for os løbende at undersøge, hvordan danskernes udnytter den eksisterende teknologi, siger Christoph Nørgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer