Her er uret til kvinden, der har alt

Herunder en meget sund økonomi, for det koster 300 millioner kroner

Vild med diamanter? Og har du 300 millioner kroner, der brænder i lommen, så er det her lige noget for dig. (Foto: Graff Diamonds)
Vild med diamanter? Og har du 300 millioner kroner, der brænder i lommen, så er det her lige noget for dig. (Foto: Graff Diamonds)

Tid er penge, og i dette tilfælde ualmindeligt mange penge. Graff Diamonds har lanceret en unikt ur, der kun er for de rige. De rigtigt, rigtige rige.

Prisen er 55 millioner dollar svarende til 300 millioner kroner. Langt uden for rækkevidden for en almindelig køber, og måske derfor også døbt 'The Hallucination'.

Se også: Lommeporno er penge værd

Uret er 110 karat og består af så mange farverige og sjældne diamanter, at bæreren fornentligt kan gribe sig i helt at glemme at kigge på den lille urskive i midten.

I forbindelse med præsentationen på ur- og smykkemessen Baselworld kom det frem, at det har taget ansatte hos Graff Diamonds over tusind timer på at lave uret.

Se også: 007-ur købt på loppemarked og solgt for en formue

Formand og grundlægger af Graff Diamonds, Laurence Graff, kaldte det et 'skulpturelt mesterværk'.

- I mange år har jeg drømt om at skabe et bemærkelsesværdigt ur, der illustrerer vores store passion for diamanter, sagde han endvidere, ifølge Evening Standard.

0 kommentarer
Vis kommentarer