Apple sender Retina MacBook Air og billigere iMac ud i år

Ledende Apple-analytiker mener at kende til Apples computer-planer for 2014 - og han plejer at have ret

12" Macbook Air med Retina-skærm er måske på trapperne. (Foto: Apple)
12" Macbook Air med Retina-skærm er måske på trapperne. (Foto: Apple)

Analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities har oftest ret, når han kommer med forudsigelser om især Apples fremtidsplaner, og nu har han igen forsynet sine investeringskunder med nyt om det amerikanske selskab, skriver MacRumors.

12" MacBook Air med Retina-skærm
Apples MacBook Air maskiner er berømmede for deres ultratynde og flotte design, der trods en yderst smal profil stadig er ganske kapable computere at arbejde på.

Læs også: Apples iWatch kommer til september

De har dog ikke haft Apples kendte og elskede Retina-skærm med ekstra høj opløsning, som både findes på MacBook Pro, iPad og iPad mini samt iPhone siden 4S-modellen.

Det retter Apple så op på nu ved at udsende en 12 tommer MacBook Air med Retina-skærm og i et endnu tyndere design end de nuværende modeller.

Ifølge Kuo vil den nye MacBook Air med Retina Display ikke have en indbygget blæser, og den vil få et nyt touchpad-design, hvor den normale trykknap er forsvundet.

Billigere iMac i andet kvartal af 2014
Der er ikke mange oplysninger om de nye iMacs fra Kuos side, andet end at de vil blive billigere end hidtil for bedre at kunne konkurrere med lignende alt-i-en modeller fra HP og Lenovo.

Læs også: Apple får patent på soldrevet MacBook

De billigere iMacs skulle allerede komme på markedet i det kvartal af 2014, som vi netop er gået ind i, mens vi må vente til hen omkring september/oktober, før vi får den nye MacBook Air at se.

0 kommentarer
Vis kommentarer