Vi køber mere og mere højtopløst netmusik

I forhold til samme tid sidste år er salget af højtopløst musik fra HDtracks øget med 20 procent

Screenshot: lydogbillede.dk
Screenshot: lydogbillede.dk

Efter mange år med MP3 og lydniveaukrig er ørkenvandringen slut. Efterspørgslen efter musik med høj lydkvalitet er stigende. HDtracks, som sælger musikfiler i højtopløst kvalitet, solgte 20 procent mere i første kvartal sammenlignet med samme kvartal året før. Vi lægger også mærke til, at HDtracks har øget salget i alle kategorier, også indenfor pop og rock.

Siden HDtracks blev lanceret i 2008, har netbutikken vokset sig større for hvert år, i takt med at højtopløst musik til download også har øget sin position på markedet generelt.

Læs også: Polsk pladespiller

HDtracks tilføjede for nylig tre klassiske Bob Dylan-album i tillæg til nye udgivelser fra Skrillex, Foster the People og Shakira. Og gensyn med Cream, Blind Faith, Bonnie Raitt og Emmylou Harris.

I mange tilfælde kan man vælge mellem flere formater, herunder FLAC, WAV, AIFF, ALAC – og tilmed DSD. Mange udgivelser har opløsninger på 24-bit/96kHz og 24-bit/192kHz.

Sådan får du en konto hos HDtracks

HDtracks tillader imidlertid kun kunder med amerikansk hjemadresse at oprette en konto. Men eftersom intet skal leveres fysisk, og der ikke kræves en amerikansk IP-adresse, kan man i princippet skrive en hvilken som helst gadeadresse i USA.

Læs også: Edwards Audio nu i Danmark

Man kunne f.eks. bruge adressen på firmaet JetCarrier, som videresender fysiske varer, købt i USA:

601 W Linden Ave Ste 500
Linden, NJ 07036
USA

Når kontoen er oprettet, og kreditkortoplysningerne er indtastet, er det bare at shoppe løs!

0 kommentarer
Vis kommentarer