Nu får Google Maps bedre navigation

Google Maps får både offline-kort og bedre navigation

Der er væsentlige forbedringer med i den nye opdatering til Google Maps. (Foto fra lydogbillede.dk)
Der er væsentlige forbedringer med i den nye opdatering til Google Maps. (Foto fra lydogbillede.dk)

Googles kortprogram har længe haft grundlæggende navigation, men den det har haft den begrænsning, at man har været nødt til at være online. Hvis man er udenlands, eller dækningen svigter, ved man således, ikke hvor man skal køre, hvis man bevæger sig væk fra den kortdel, man i øjeblikket er zoomet ind på på mobilen. Det problem løses med den seneste opdatering, som giver adgang til at downloade kort til mobilen.

Læs også: Apple-køb af Beats gør Dr. Dre til topchef

En række andre forbedringer følger også med. Det betyder for eksempel, at man nu advares om, hvilken vognbane man skal vælge for at ramme en kommende afkørsel. Visningen af alternative ruter og beregnet ankomsttid er også forbedret. Når man skal gemme et kort i mobilen, skal man finde det med søgefunktionen, vise info, og vælge 'Gem kort til offline brug'.

Dine offlinekort og gemte bogmærker synkroniseres mellem dine enheder, hvis du er logget på.

Læs også: Lumia-chef skifter fra Nokia til Apple

For kollektiv trafik vises også den tid det tager at gå til station eller stoppested, samt hvornår næste tog eller bus afgår.

Hvis du har Uber-app’en installeret, kan du desuden se, om det bedre kan betale sig at bruge en taxi, frem for at rejse med det offentlige.

Google Maps i Play Store eller App Store.

0 kommentarer
Vis kommentarer