Bliv gadget-klar til VM

Hvad skal der til for at blive 100 procent VM-klar? Her er fem bud

USB-stik VM-finalen blev en rodet affære med meget klumpspil på midten af banen.
USB-stik VM-finalen blev en rodet affære med meget klumpspil på midten af banen.

'Golden Goal' Brætspil udviklet af Jesper Bæhrenz og Mette Lisby. Udgivet i samarbejde med Ekstra Bladet

'Golden Goal'
Brætspillet udviklet af Jesper Bæhrenz og Mette Lisby har bestemt potentiale til at skabe en underholdende aften. Spillepladen er formet som en fodboldbane opdelt i seks felter nummereret fra 1-6, hvor 1 er dit eget målfelt og 6 er din modstanders målfelt. På hvert spørgsmålskort er der seks spørgsmål ligeledes nummerereret fra 1-6 hvor 1 er lettest. Svarer du rigtigt på et spørgsmål rykker du et felt frem på banen, så spørgsmålene bliver svære jo tætterere du kommer modstandernes mål. Oven i det er der også indtænkt tacklinger (hvor spørgsmålet og dermed bolden ryger over til modstanderen), gule og røde kort.

Fodboldspørgsmål er i sig selv jo bare sjove, og de svinger fint i sværhedsgrad. Flere af dem overlapper dog så meget, at det er for nemt at gætte sig til svaret. Eksempelvis når man i et spørgsmål skal svare på hvilken italiensk målmand, der stod fremragende under VM-finalen i 2006 og kort efter bliver mødt af spørgsmålet om, hvem der vandt VM i 2006.

Og så er det dælme svært at score, da de sværeste spørgsmål virkelig er svære. Det kan man dog komme ud over ved evt. at droppe kategori 5 og 6.

Men 'Golden Goal' er nemt at komme i gang og reglerne er til at finde ud af. Ikke de store dikkedarer. Fin underholdning for fodboldfreaks.

Spillet indeholder 1200 spørgsmål i seks forskellige kategorier. Prisen er 349 kroner.

'Golden Goal' kan købes her

BeoVision 10 fodboldfront

Spice din B&O-fladskærm en anelse op med en Limited Edition højtalerfront i fodboldtema, som passer til BeoVision 10 40 og 46 tommer. Den vejledende udsalgspris er henholdsvis 1495 og 1595 kroner. Køber du selve fladskærmen til 43.495 kroner for 40 tommer eller 54.990 kroner for 46 tommer følger fronten dog gratis med.

Læs mere her

EyeTV DTT Deluxe Football Edition

Med denne lille USB--antenne gør du din computer til et tv og redigeringsrum. Se kampene live på din Mac eller pc, spol tilbage og se, om dommeren dømte korrekt, og optag det hele, så du kan nyde de bedste mål igen og igen.

Prisen er 669 kroner, men hvis/når Danmark vinder VM, får du pengene tilbage. Det er i øvrigt et tilbud, som producenten kører med i alle de deltagene lande, så skulle du have en adresse og en bankkonto i Brasilien eller Spanien, kunne du overveje at bruge de oplysninger i stedet.

Læs mere om 'pengene tilbage'-tilbuddet her

Læs udpluk fra anmeldelser her

USB People

Selv dit USB-stik skal stinke af fodbold denne sommer. Hos USB People har de et hav af menneskelignende USB-stik inspireret af mange forskellige erhverv. Prisen er omkring 200 kroner for 2GB.

USB People kan købes her

iPhone Cover Danmark

Pimp din iPhone med dannebrogsflag, så ingen på baren er i tvivl om dit tilhørsforhold. Coveret er udskåret i et hårdt platikmateriale og passer til iPhone 3G og 3GS.

Prisen er 125 kroner. Det kan købes her.

Hvilke gadgets skal du have fat i, inden VM går i gang?

1 af 2 'Golden Goal' - fin underholdning for fodboldfreaks.
2 af 2 USB-stik VM-finalen blev en rodet affære med meget klumpspil på midten af banen.
0 kommentarer
Vis kommentarer