De her hovedtelefoner har Monster-bling

DNA Pro og DiamondZ med rødguld-finish giver stil for alle pengene

Bling-bling til ørerne.
Bling-bling til ørerne.

Hvis du betragter dine hovedtelefoner som et smykke, der også kan spille musik, har kabelspecialisten Monster et par accessories til dig.

Hovedtelefonen DNA Pro har trådløs Bluetooth med apt-X for bedre lyd, aktiv støjdæmpning og knapfri berøringskontrol, som skruer op og ned for lyden, manøvrerer mellem musik og svarer på telefonsamtaler. Alternativt kan den tilkobles med kabel, så den kan bruges, når batteriet er fladt. Prisen er ca. 450 dollar. Med danske moms forventer vi knap 3.500 kroner.Monster DNA Pro
Monster DNA Pro


Læs også: Nye legekammerater til din smartphone

Monster DiamondZ har et iøjnefaldende rødguld-udseende. Hvis du skal have fat disse über-bling-hovedtelefoner, må du dog en tur til London, da de kun kan købes i det eksklusive stormagasin Harrods. Prisen er 250 pund, eller knap 2.500 kroner.

Læs også: Nye trådløse top-telefoner fra Creative

DiamondZ har sno-frie kabler, som følger med i både en universel udgave og en for specielt Apple-enheder. Et vinklet stik giver mindre belastning, og hovedtelefonerne har selvfølgelig indbygget mikrofon for håndfrie mobilsamtaler.Monster DiamondZ er alt andet end anonyme.
Monster DiamondZ er alt andet end anonyme.


0 kommentarer
Vis kommentarer