Samsung skal levere indmad til Apples iWatch

Apples smarte ur ser ud til at komme efter sommerferien, og processoren? Ja, den bliver tilsyneladende produceret af Samsung

Tim Cook og Apple har noget i ærmet. Det ser ud til at der kommer et iWatch senere på året. (Foto: AP)
Tim Cook og Apple har noget i ærmet. Det ser ud til at der kommer et iWatch senere på året. (Foto: AP)

Meget tyder nu på, at Apple endelig er på vej med et helt nyt produkt efter flere år, hvor firmaet blot har raffineret og opdateret eksisterende produkter som iPhone, iPad, iMac og MacBook Pro.

Det vil næppe overraske nogen, der bliver tale om et smart ur, som i hvert fald i følge rygterne kommer til at lyde navnet iWatch.

Læs også: 'Apple burde lave en Android-mobil'

Vi har tidligere skrevet om iWatch, der blandt andet skulle få trådløs opladning, og nu er der så kommet nye oplysninger om et lanceringstidspunkt.

Det er DigiTimes fra Taiwan, der citerer kinesiske Economic Daily for de nye informationer, som ikke blot omhandler den kommende lancering, men også hvilke asiatiske firmaer, som skal medvirke til produktionen af iWatch.

Læs også: Huawei går i kødet på Apple og Google

Skal vi tro på oplysningerne, så vil Apple lancere iWatch i løbet af august eller september måned. I hvert fald har underleverandørerne fået besked på, at de første færdige produkter skal kunne leveres i august måned. Og Apples forventninger til salget er høje. Hele 65 millioner enheder forventer den amerikanske teknologi-virksomhed at sælge af det nye iWatch i den sidste halvdel af 2014.

Tilsyneladende skal iWatch samles i Taiwan af Quanta Computer, mens touch-skærmen skal leveres af TPK. Processoren designes af Apple selv, mens selve produktionen af CPU’en vil blive varetaget af…. Samsung.

0 kommentarer
Vis kommentarer