En madpakke til mobilen på turen

Løb ikke tør for strøm, når du er længst væk fra stikkontakten. Reservetanken rummer nok strøm til at oplade tre smartphones

Reservebatteriet er lavet af RugGear, som også laver robuste telefoner. Men den kan lade, alt, der har et USB- eller iPhone-stik. (Foto fra lydogbillede.dk)
Reservebatteriet er lavet af RugGear, som også laver robuste telefoner. Men den kan lade, alt, der har et USB- eller iPhone-stik. (Foto fra lydogbillede.dk)

Med en smartphone og en mobil højttaler er det let at tage musikken med på skov- og ferieturen. Indtil batteriet er fladt, og festen stopper. PowerBank fra RugGear er oplagt til alle, der færdes langt fra stikkontakter. Power Bank er vand- og støvtæt og kan sagtens tåle at blive tabt undervejs. Batteriet på 6.600 mAh har energi nok til at oplade tre smartphones eller en tablet.

Power Bank er en super-hårdfør strømforsyning, som med en kapacitet på 6.600 mAh rummer energi nok til at oplade op til tre-fire smartphones, en tablet eller en lille laptop.

Læs også: Ny rem gør dit gamle armbåndsur smart

Opladningen foregår med én mobil enhed ad gangen. Til gengæld passer Power Bank til f.eks. både Apple, Android og Windows-maskiner – blot de har enten iPhone strømstik eller USB-baseret strømforsyning.

Læs også: Øjet på himlen skyder fuld HD-video

Strømforsyningen kan tåle et fald fra 1,5 meters højde på et betongulv uden at gå i stykker. Desuden er Power Bank fuldstændig støv- og vandtæt (efter IP-67 standarden), hvilket bl.a. gør nyheden oplagt til sejlerfolket. Der er indbygget en stærk lommelygte, som gør det nemt at se, når man skal forbinde mobilen og strømforsyningen i mørke.

RugGear RG3301 koster ca. 680 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer