Så kom e-jointen

Det var vel bare et spørgsmål om tid, før e-cigaretten fik følgeskab

e-cigaretten har fået følgeskab af en e-joint (Foto: E-Njoint)
e-cigaretten har fået følgeskab af en e-joint (Foto: E-Njoint)

Mens e-cigaretter stormer frem, så har et hollandsk, naturligvis, firma lanceret det, der skulle være verdens første rigtige elektronisk joint.

E-Njoint producerer allerede en e-cigaret, der er udformet som en joint, men ikke indholder tobak, nikotin eller hash. Nu kommer selskabet dog med en version, der giver mulighed for at tilføre cannabis i flydende form, hvorefter den for alvor lever op til sit udseende.

Vagthund 200.000 danskere ryger e-cigaretter: Risikerer at blive syge af det

Med E-Njoint Rechargeable kan man således tilføre sin egen cannabis i flydende form, og potentialet i det handler ikke kun om at give alternativer til e-rygerne. Ifølge International Business Times er det hollandske selskab i forhandlinger med Tikun Olam, der har specialiseret sig i marihuana til medicinsk brug, så man måske kan udvikle produkter til sundhedsindustrien.

Se også: Universitet forbyder e-cigaretter

- Holland er kendt i hele verden for at have et tolerant og liberalt syn på milde stoffer og dette nye produkt er en klar udmelding: Så længe du ikke generer nogen og holder dig inden for lovens rammer, så er alt godt, forklarer E-Njoints direktør Menno Contant til International Business Times.

Se også: Tvivl om e-cigaretten: Derfor slås de om sandheden

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen