Sony satser på wearables

Sony præsentere to smarte og kropsnære produkter til årets IFA-messe

Er du ofte på farten, så an det være Sony's nye Smartwatch 3 er noget for dig. (Foto: PR)
Er du ofte på farten, så an det være Sony's nye Smartwatch 3 er noget for dig. (Foto: PR)

Sidste års meget roste Sony Smartband, som vi også har testet i Lyd & Billede, er nu kommet i en ny inkarnation med krum 1,4” stor e-paper-skærm samt mikrofon og højttaler. Det nye produkt har fået navnet Smartband Talk.

Den indbyggede mikrofon samt højtalere betyder, at Smartband Talk kan benyttes til telefonsamtaler, hvilket er brugbart, når begge hænder er optaget, eller når telefonen er uden for rækkevidde. Ved at bruge stemmekommandoer kan brugeren styre visse dele af telefonens funktioner via Smartband Talk.

Sony's nye Smartband Talk fås med en 1,4
Sony's nye Smartband Talk fås med en 1,4" stor krum skærm. (Foto: PR)

Armbåndets forskellige sensorer måler brugerens aktiviteter og giver en oversigt over den daglige motion, uanset om det er gåture, løb eller klatring, og så er Smartband Talk helt vandtæt. SmartBand Talk lanceres i sort og i hvid. Flere farver vil tilgå til i efteråret 2014.

Smartwatch 3
Sony præsenterede også en ny udgave af deres eget smart-ur. Denne gang baseret på Googles nye Android Wear-platform.

Læs også: Så gode er Samsungs nye gadgets

Smartwatch 3 har fået en større overhaling i sammenligning med forgængeren, Smartwatch 2. Smartwatch 3 er udstyret med en 1,6″ 320×320 TFT LCD ”transflective” skærm, som øger synligheden i stærkt sollys. Bagsiden er udført i rustfrit stål. Det nye Smartwatch 3 er også vandtæthed.

Sony har også lanceret et nyt Smartwatch 3 med 4 GB hukommelse. (Foto: PR)
Sony har også lanceret et nyt Smartwatch 3 med 4 GB hukommelse. (Foto: PR)
 

Den 4 GB store hukommelse gør uret brugbar som musikafspiller. Download din spilleliste inden løbeturen, tilslut et par Bluetooth-høretelefoner og løb til din yndlingsmusik. Smartwatch 3 kan også måle brugeraktiviteter via en række sensorer, accelerometer, kompas, Gyro og GPS.

Læs også: Ny 4K-referencemodel fra Panasonic?

SmartWatch 3 lanceres i farverne sort og limegrøn.

0 kommentarer
Vis kommentarer