Nyt intelligent headset måler din puls i øret

Med Jabra Sport Pulse Wireless ørepropper og Sport Life app’en kan du nå helt nye højder med din træning

Et headsæt dig holder øje for dig (Foto: Jabra)
Et headsæt dig holder øje for dig (Foto: Jabra)

Jabra Sport Pulse er verdens første stereo headset med integreret pulsmåler og Sport Life App. Det tilhører næste generation af headsets og sætter helt nye standarder for, hvor du kan nå hen med din træning.

Headsettet er verdens første med biometrisk in-ear pulsmåler, Dolby® Digital lyd og real-time stemmecoaching. Det giver dig mulighed for at opleve ægte bevægelsesfrihed uden at skulle gå på kompromis.

Intelligent træning
Med de nye Sport Pulse Wireless ørepropper følger Jabra’s Sport Life App, som sammen med den integrerede pulsmåler giver dig mulighed for at planlægge, følge og løbende evaluere og dermed optimere din træning. Du kan teste din ydeevne, tilpasse træningen efter din hjerterytme og sætte nye mål baseret på distance, tid eller forbrænding.

– Jabra har en stærk tradition indenfor innovation af bærbar teknologi, og Sport Pulse Wireless er ingen undtagelse, fortæller Steven Doan Schmidt fra Jabra Danmark til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Det her er verdens første headset med integreret pulsmåler, og med det tager vi hul på en helt ny generation af intelligente lydløsninger til fitnessudøvere, som bl.a. ved hjælp af Sport Life App’en giver vores kunder mulighed for at træne med følelsen af klinisk præcision.

Formidabel lyd gør træningen lettere
Motivér din træning med dine yndlingsnumre og få dem leveret i et verdensklasse lydformat - præcis som de skal høres. Sport Life app’en med personaliseret stemmecoaching giver dig løbende feedback på din træning og mulighed for at kontrollere både din musik og din træning med én eneste app.

Se også: Fire fede gadgets

Hårdført headset
Sport Pulse Wireless ørepropper er indkapslet i en skal af kulstoffibre og er både sved- og stormsikrede, så du aldrig behøver at springe træningen over. Ergonomic Audio Response ScienceTMteknologien samt medfølgende earwings garanterer et sikkert og komfortabelt fit i et kompakt letvægtsdesign, så du kan fokusere på at opnå og sætte nye mål for din træning.

Følg din træning med medicinsk præcision
Jabra har bedt Campbell University i North Carolina, USA, om at gennemføre en uafhængig test med henblik på, at kunne dokumentere kvaliteten af pulsmåleren til fitness og aktiv brug.

Den omfattende test bestod bl.a. af løb på løbebånd, hvor Jabra Sport Pulse Wireless blev testet op imod en medicinsk elektrokardiogram måler (EKG).

Se også: Træningstrøje fra Ralph Lauren sender data direkte til din Iphone

Resultaterne viste meget tydeligt en helt ekstraordinær præcision med en korrelation på 99,2 procent, hvilket understreger Jabra headsettets avancerede pulsmåler teknologi.

– Jabra har skabt en enhed, som kan levere præcis biometrisk information, både visuelt og via lyd, alt sammen samlet i én enhed, som de fleste sportsudøvere bærer rundt på i forvejen, og dermed bliver alt ekstra udstyr overflødiggjort, konkluderer Jennifer Bunn, PhD, Assisterende Professor og Direktør for afdelingen for træningsvidenskab ved Campbell University.

En del af Jabra Wireless Sports Familien
Sport Pulse Wireless ørepropper bygger på vores erfaringer i at skabe verdensklasse lydoplevelser og fortsætter dermed Jabra’s tradition for at være først i udviklingen af fremtidens lydløsninger. Med Sport Pulse Wireless udbygger vi familien af trådløse løsninger, til folk som tager træning seriøst – en familie der i forvejen tæller det hæderkronede Jabra Sport Rox Wireless samt Sport Wireless+.

Pris fra oktober: 1599 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer