Solid billig-tablet fra Lenovo

Til 1.500 kroner får man meget tablet for pengene med TAB S8 fra kinesiske Lenovo

Lenovos nye tablet er et billigt og godt produkt (Foto: Lenovo)
Lenovos nye tablet er et billigt og godt produkt (Foto: Lenovo)

Der findes et utal af Android-tablets til under 2.000 kroner, men Lenovo TAB S8 til en forventet dansk pris på 1.500 kroner virker som et langt dyrere produkt. Vi prøvede den nye Android-tablet på Lenovos stand på IFA-messen i Berlin, og blev positivt overraskede over det enkle design og den lækre byggekvalitet.

Skærmen er på 8” og kommer med en opløsning på 1920 x 1200 pixel, hvilket er bedre end Full HD, og ved første øjekast – og med det forbehold at lysforholdene på en messe er meget unaturlige – virkede billedkvaliteten imponerende god. Især til prisen.

 

Læs også Tablets for fedterøve

Der er indbygget et 1,6 megapixel HD-kamera i tablettens frontpanel, som giver mulighed for at videochatte. Vender man TAB S8 om på bagsiden, vil man opdage et 8 megapixel kamera. Den lave blænde på f2,2 sikrer, at man kan tage skarpe fotos selv i dæmpet lys.

Læs også Samsung vil lege med de hårde drenge

Lenovo TAB S8 er den første Android-baserede 8” tablet fra Lenovo, og den kommer med Intel Atom-processor. Den fås desuden i en variant med 4G/LTE – det er dog Wi-Fi-modellen, der koster 1.500 kroner – samt 2 GB RAM og 16 GB indbygget lager, der kan udvides via microSD-kort på op til 32 GB. Den vejer 300 g og er 7,9 mm tyk.

0 kommentarer
Vis kommentarer