Ekstra Bladet klar på Apple Watch

Nu kan du læse eb.dk's nyhedsindhold via armbånduret. Ekstra Bladet lancerer nemlig en applikation til det nye Apple Watch

Første version af Ekstra Bladet til Apple Watch er nu tilgængelig i App Store. (Foto: Jes Roger Petersen)
Første version af Ekstra Bladet til Apple Watch er nu tilgængelig i App Store. (Foto: Jes Roger Petersen)

Første version af Ekstra Bladet til Apple Watch er tilgængelig i App Store og giver brugerne et hurtigt og nemt overblik over nyheder fra forsiden af ekstrabladet.dk, de mest læste nyheder på dagen og de seneste sportsnyheder.

- Vi er Danmarks største digitale nyhedsmedie med omkring 900.000 daglige brugere og vi har altid haft fokus på at være med helt fremme, når vores brugere begynder at bruge ny teknologi. Ekstra Bladet har høstet stor succes med at have været tidligt ude og præsentere nyheder på pc'en og mobilen, og nu er vi det første danske nyhedsmedie med en app til Apple Watch, siger Anders Refnov, ledende digital redaktør på Ekstra Bladet.

 

Allerede på den første salgsdag solgte Apple flere ure end der samlet blev solgt af konkurrenterne i hele 2014, og det er kun i USA. På Ekstra Bladet har man ikke sat succeskriterier for den nye app til Apples ure, da man afventer de endelige salgstal på det danske markedet.

- Vi har et mål om tilstedeværelse der, hvor vores brugere er, og vi har i flere år holdt øje med udviklingen af 'wearables' i forhold til nyhedsformidling. Her har specielt smartwatches været det mest interessante bud på en ny kanal. Men indtil lanceringen af Apple Watch, har der i vores øjne ikke været det afgørende skub i markedet, siger Anders Refnov.

Allerede inden Apple Watch er blevet lanceret i Danmark, har mange danskere erhvervet sig et Apple-ur via udlandet.

20 kommentarer
Vis kommentarer