Genialt! Med denne opfindelse kan du tage en lur overalt

To brødre mener at have fundet den perfekte løsning til at tage en lur på farten

Hættetrøjerne fås i forskellige farver og både til herrer og damer (Foto: Hypnos)
Hættetrøjerne fås i forskellige farver og både til herrer og damer (Foto: Hypnos)

Når trætheden overvinder på turen i toget, bussen eller flyet, er det tillokkende at tage en lur. Her er mange nok vågnet op med ondt i nakken og ønsket sig en blød pude - og netop dét bliver nu muligt med en smart og dog meget enkel løsning.

To amerikanske brødre har nemlig startet virksomheden Hypnos og udviklet en hættetrøje med en oppustelig pude, som sidder i hætten. Dermed er puden kun 'slået ud', når den er pustet op, og eftersigende skulle den tilpasse sig dit hoved og omgivelser, så du kan hvile dig behageligt.

- Vi kunne ikke være mere begejstrede over at bringe dette produkt på markedet, skriver teamet bag Hypnos til Ekstra Bladet i en besked.

(Foto: Hypnos)
(Foto: Hypnos)

Idéen kom - ikke overraskende - på vej til lufthavnen for en af brødrene, Josh Woodle, der altid har gået med hættetrøjer. Det gav ham idéen til at finde en måde at kombinere tøj med en rejsepude. Det har taget to år at finde den perfekte løsning, hvor produktet er blevet afprøvet på 'mange flyvninger på tværs af landet'.

- Puden var nødt til at være perfekt, den var nødt til at have en ny form som var komfortabel, alsidig og upåfaldende for omverdenen, siger Josh Woodle til Refinery29.

- Vores næste fokusområde var at tilbyde en flot hættetrøje, som kunne transformere sig fra en dag på flyet direkte til en bar om aftenen, siger han videre.

På 'Kickstarter' har projektet allerede indsamlet over 570.000 kroner, og dem, der giver mindst 400 kroner til projektet, får en valgfri hættetrøje fra firmaet.

Til Ekstra Bladet fortæller Hypnos, at de satser stærkt på at deres hættetrøjer skal sælges i hele verden. Også i Danmark.

- Vores plan er at vokse, og ja, vi vil gerne have, at vores hættetrøjer er tilgængelige for alle! Lige nu, igennem Kickstarter, sender vi til hele verden og vi planlægger at fortsætte sådan i så lang tid som muligt, skriver de i en besked.

(Foto: Hypnos)
(Foto: Hypnos)

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere