Nu kan du få hemmelige præmier på Snapchat: Sådan gør du

Snapchat er kommet med en ny opdatering, hvor det gælder om at få præmier for at gennemføre forskellige opgaver - se her, hvad du skal gøre for at få præmierne

Man kan hurtigt komme til at bruge meget tid på Snapchat, hvis man skal få fuldt hus (Fotos: Dondy Razon/Screenshot)
Man kan hurtigt komme til at bruge meget tid på Snapchat, hvis man skal få fuldt hus (Fotos: Dondy Razon/Screenshot)

Med omkring 100 millioner daglige brugere er Snapchat en af de helt store konger blandt de sociale medier, og en ny opdatering optager i disse dage de mange engagerede brugere.

Opdateringen er fuld af nye påfund, heriblandt det såkaldte 'præmieskab'. Her gælder det om at gennemføre forskellige opgaver med appen for at opnå 'præmier' i form af emojis (smileys, red.), som man så kan blære sig med overfor vennerne.

Men hvordan ved man så, hvad man skal gøre for at få fuldt hus i præmieskabet? Blandt andet i Facebook-gruppen 'Piger og problemer' viser brugerne deres præmieskabe frem og udveksler erfaringer om, hvordan man låser op for nye præmier.

For eksempel kan man få en panda i skabet, hvis man sender 50 billeder i sort/hvid til sine venner, forklarer en bruger.

På de sociale medier florerer flere tips og lister til at få fyldt præmieskabet op, og nu giver Ekstra Bladet dig en oversigt over, hvad det kræver at få låst de hemmelige 'præmier' op.

Tryk på de små tal ved de forskellige emojis herunder for at se, hvordan du opnår dem (der kan gå et øjeblik, før de kommer frem på din skærm):

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Du finder dit præmieskab og dine opnåede præmier således:

1) Åbn Snapchat

2) Tryk på det lille spøgelse øverst i midten

3) Tryk på den lille pokal øverst i midten

Dog skal du være opmærksom på én ting. Hvis du for eksempel vinder præmien for at sende en video, og senere vinder præmien for at sende 50 videoer, vil den nye præmie erstatte den gamle. Den 'største' præmie i en 'kategori' vil på den måde altid fremgå i dit præmieskab.

Kender du til flere præmier i Snapchat end dem, vi har fundet? Så skriv gerne til os på 1224@eb.dk!

Se også: Guide: Sådan fungerer det nye Snapchat

4 kommentarer
Vis kommentarer