Her er nødopladeren, der kan starte din bil

LogoPowerBank har netop lanceret sin nye Power Charger, der angiveligt er så kraftig, at den kan jumpstarte din bil

Batterikapaciteten lyder på 16.800 mAh, og det betyder, at Power Charger skulle have strøm nok til at starte 25 biler i træk. (Foto: Lyd & Billede)
Batterikapaciteten lyder på 16.800 mAh, og det betyder, at Power Charger skulle have strøm nok til at starte 25 biler i træk. (Foto: Lyd & Billede)

Fremover er det ikke nødvendigt at ringe efter vejhjælp, hvis din bil løbet tør for strøm – i hvert fald ikke, hvis du har en Power Charger fra LogoPowerBank liggende i bilen.

Denne kraftige nødoplader – eller powerbank, som sådan en dims også kaldes – er nemlig udstyret med en jumpstart-udgang, der leverer hele 400A, hvilket er mere end rigeligt til at starte en bil. Det skriver firmaet LogoPowerBank i en pressemeddelelse.

Læs også: Varmekamera på mobilen

Batterikapaciteten lyder på 16.800 mAh, og det betyder, at Power Charger skulle have strøm nok til at starte 25 biler i træk.

Nødopladeren er udstyret med en udgang til opladning af bærbare PC’ere samt en USB-udgang, som kan oplade smartphones, tablets, kameraer, håndholdte spilkonsoller, trådløse høretelefoner og alle andre USB-opladelige enheder.

Læs også: Microsoft er tilbage

Power Charger er også udstyret med en Ultra LED-lommelygte, som også kan sættes i SOS-tilstand, så du kan tilkalde hjælp, hvis du for eksempel har problemer med bilen eller er faret vild i ødemarken.

Power Charger sælges til en vejledende pris på 1199 kroner og kan købes fra firmaets hjemmeside.

1 af 2 Denne kraftige nødoplader er nemlig udstyret med en jumpstart-udgang, der leverer hele 400A, hvilket er mere end rigeligt til at starte en bil. (Foto: Lyd & Billede)
2 af 2 Batterikapaciteten lyder på 16.800 mAh, og det betyder, at Power Charger skulle have strøm nok til at starte 25 biler i træk. (Foto: Lyd & Billede)
0 kommentarer
Vis kommentarer