Her er vækkeuret der med sikkerhed får dig ud af sengen

Det kan være svært at komme ud af fjerene, men nyt vækkeur holder ikke kæft før du står på det

Her kan du se vækkeuret. (Video: Kickstarter)

De fleste kender fristelsen til at trykke på snooze knappen på vækkeuret og lige at sove fem minutter længere. Specielt her i den kolde januar er det tillokkende at blive under den varme dyne.

Senere på året kommer der dog et nyt vækkeur til salg og hvis du har svært ved at komme ud af fjerene kan 'Ruggie' - som vækkeuret er døbt - måske være svaret på alle dine morgenbønner.

Se også: Video: Vækkeur vækker dig med lussinger

Ifølge opfinderne, sørger Ruggie for at du får en særdeles behagelig start på dagen. Ruggie er nemlig et blødt og behageligt tæppe, der vækker dig med inspirerende taler, men det venter på, at du kommer ud af sengen.

Rent faktisk holder vækkeuret ikke kæft før du står på det. Herefter måler indbyggede sensorer hvor længe du bliver stående og stopper først med talestrømmen, når der er gået tre sekunder. Opfinderen, Winson Tam, hævder, at dette tidsrum lige nøjagtigt er det der skal til, for at sikre, at du er helt vågen og ikke kravler ned under dynen igen.

Foto: AP/Andy Wong Tech 22 ukendte apps du bør downloade

Ifølge engelske Mirror kommer vækkeuret - der er finansieret via Kickstarter - til at koste godt 700 kroner i England. Ruggie ventes at komme på markedet senere i år.

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen