Pris for ny mobiltelefon: 100 kroner

I fremtiden kan du få en mobiltelefon for kun 100 kr. Den kriseramte mobilproducent Nokia lancerer snart deres nye mobiltelefon

Ny og billig smartphone fra Nokia. Pris: 100 kroner. (Foto: nokia.com)
Ny og billig smartphone fra Nokia. Pris: 100 kroner. (Foto: nokia.com)

Snart kan du få en meget billig mobiltelefon. 100 kroner lyder prisen, og det er den finske telefonproducent Nokia, der står bag.

Firmaet er i krise, og det får nu telefonkoncernen til at satse billigt – meget billigt endda. Mobilen hedder Nokia 105 og er netop blevet vist frem på World Mobile Congress i Barcelona.

Nokias nye mobil er dog ikke den mest tjekkede telefon. For eksempel har den overhovedet ikke noget kamera og har desuden ikke nogen touchskærm.

Ifølge den administrerende direktør i Nokia, Stephen Elop, vil den nye mobil give mange mennesker muligheden for at få en mobiltelefon, selvom de har få penge.

- Andre vil bruge den som nødtelefon og putte den i handskerummet i bilen, siger Stephen Elop til CNN.

Samtidigt peger han på, at den nye Nokia 105 har en batterilevetid på 35 dage og er idéel som festtelefon.

Dem der kan lide at fulde sig i nattelivet, og som ofte kommer til at tabe telefonen på dansegulvet, vil derfor kun skulle punge 100 kroner ud.

Nokias salg styrtdykkede med over 50 procent fra 2011 til 2012. Sidste år havde selskabet et underskud på stort 17 milliarder kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere