Kina: Her er verdens hurtigste mobil

Ascend P2 er angiveligt verdens hurtigste mobiltelefon - telefonen blev søndag præsenteret på mobilmesse i Barcelona

Under glasset på mobiltelefonen Ascend P2 sidder 'musklerne' til verdens hurtigste mobiltelefon, siger den kinesiske producent Huawei. (PR-foto)
Under glasset på mobiltelefonen Ascend P2 sidder 'musklerne' til verdens hurtigste mobiltelefon, siger den kinesiske producent Huawei. (PR-foto)

Mobilmessen i Barcelona bød i dag på lynhurtige nyheder fra Østen.

Kinesiske Huawei - der kun er marginalt kendt blandt danske mobilbrugere - bød nemlig op til dans med deres bud på en Android-super-4G-mobil, Ascend P2.

TEST:

Se også: Test: Kinesisk kvali-lyd for pengene

Når man kigger på telefonens specifikationer, så kopierer Huawei den trend, der generelt er blandt mobilproducenterne lige nu: Stort display (4,7 tommer), kamera med masser af megapixels (13) og lynhurtige processorer (Quad-core 1.5 GHz).

Og så lige et batteri der efterhånden er blevet så godt, som vi længe har forventet af dyre smartphones: 2.420 mAh - svarende til flere hundrede timers standby eller mere end en dags solid brug af både data og mobilforbindelserne.

SPECIFIKATIONER: Det kan supertelefonen

Ifølge salgstalerne under det kinesiske pressemøde er Ascend P2 'verdens hurtigste'. OK - den lader vi så stå et øjeblik - og vi lader det komme an på en prøve, såfremt telefonen rammer det danske markedet.

P.t. står Frankrig på listen over salgslande fra sommeren 2013. Men selv i et land som USA taler kineserne alene om at sælge telefonen via onlinebutikker. Danmark virker usikker lige nu som salgssted.

Den danske IT-hjemmeside Recordere.dk har i øvrigt haft fingere i telefonen og lagt en del egne billeder af vidunderet ud på nettet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Test: Sony har virkelig fundet sutten

</p><p><a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/technyt" data-widget-id="305647872802693120">Tweets af @technyt</a><script type="text/javascript"> !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); </script></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere