Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Månedens app-anbefaling

Hvilke apps er de bedste i denne måned? Lyd & Billede anbefaler deres favoritter

Der er apps i millionvis. Lyd og Billede har udvalgt de bedste i denne måned. (Foto: Lyd og Billede)
Der er apps i millionvis. Lyd og Billede har udvalgt de bedste i denne måned. (Foto: Lyd og Billede)

Gør din smartphone eller tablet glad med Lyd & Billedes månedlige app-anbefalinger.

YouTube
iPhone – gratis

Hvis du undrer dig over, hvor den YouTube-app, som du havde liggende på din iPhone, før du opdaterede til iOS 6, er blevet af, kan vi fortælle dig, at den forsvandt. Men ikke for altid. For du kan downloade YouTube gratis, men foreløbig kun til iPhone (og iPod touch). YouTube-app’en understøtter de fleste videoformater, og du får adgang til din egen YouTube-konto og kan uploade video direkte fra mobilen.

Læs også: Mere end bare musik

iMovie
iPad, iPhone – 30 kroner

Videoredigering bliver ikke meget nemmere end med iMovie til iOS. Ligesom iPhoto 1.1. har også iMovie gennemgået ændringer i forbindelse med opdateringen til iOS 6 og lanceringen af iPhone 5. Version 1.4 af iMovie har fået mulighed for at opdele lyd på iPad; man kan afspille klip, før de lægges til projektet; og man kan lægge billeder ind i trailere, som automatisk vises med den betagende Ken Burns-effekt.iPhoto
iPhone, iPad – 30 kroner

Apples iPhoto-app er ikke ny, men har man ikke downloadet den før, er det på tide nu. Den blev for nylig opdateret sammen med iOS 6 og understøtter nu billeder med en opløsning på op til 36,5 megapixel (på iPad 3 og iPhone 5) og overførsel af billeder med iTunes fildeling. Nyt er også seks nye ramme-effekter (Ink Effects) og muligheden for at lave egne tags på billeder og albums.

Læs også: Plus og minus ved 4K

Handcent SMS
Android – gratis

Standard-app’en til SMS er ganske trist. Med Handcent SMS kan du få den til at se ud som din favorit SMS-app fra iPhone, HTC Sense eller Motorola Blur. Den går desuden uden om begrænsningerne i Android, så du kan sende flere gruppe-SMS’er og større filer. Med en konto hos Handcent kan man også lave backup og gendanne beskeder. Hemmelige SMS’er kan beskyttes med adgangskode.Merriam-Webster Dictionary
Android, iPhone, iPad – 20-28 kroner

Med den klassiske ordbog på mobilen kan du slippe for at google de ord, du er i tvivl om. Uanset om du har brug for en definition af betydningen, hvordan man anvender ordet i en sammenhæng, eller et synonym. Det bedste er, at den ikke behøver forbindelse, så du kan bruge den udenlands. Det er imidlertid nødvendigt for billeder.

Læs også: Første solcelle af ren carbon

Tasks
Android – 10 kroner

Bruger man Gmail, så bruger man sikkert også den indbyggede to-do liste. Med Tasks får du en pæn og enkel liste på din mobil. Man kan markere udførte opgaver, tilføje nye, sortere dem og indstille påmindelser med eller uden vibration. Den kan også administrere flere lister. Alt synkroniseres selvfølgelig med Google, så det ser ens ud derhjemme på computeren.

Læs hele testen på Lyd & Billede/Gear her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen