iPhone er verdens dårligste telefon

Samtalekvaliteten er elendig, den mister forbindelsen til mobilnettet og løber tør for batteri, skriver engelske CNET UK

Den engelske webside CNET UK har netop kåret iPhone som landets absolut dårligste mobiltelefon. (Foto: Skærmbillede fra cnet.co.uk)
Den engelske webside CNET UK har netop kåret iPhone som landets absolut dårligste mobiltelefon. (Foto: Skærmbillede fra cnet.co.uk)

Den engelske elektronikanmelder-webside CNET UK har kåret iPhone 3G til den dårligste telefon nogensinde.

Og de har masser af ammunition i sin kritik af iPhone. De skriver bl.a., at samtalekvaliteten er elendig, at mikrofonen opsamler alt for meget støj fra omgivelserne, og at de medfølgende hovedtelefoner ikke gør sagen meget bedre, da de selv er af tvivlsom kvalitet.

Dårligt signal
CNET UK påpeger, at iPhone ofte får dårligere signal end tilsvarende eller billigere 3G-mobiler, og at mobilen ofte mister forbindelse til 3G-nettet. Det betyder langsom dataoverførsel, og at websider og YouTube-videoer loader langsommere end de burde.

Kritikken stopper dog ikke der. CNET UK skriver videre, at iPhone alt for ofte mister forbindelsen under samtale eller rapporterer opkaldsfejl, selvom der angiveligt er et fint mobilsignal. De er heller ikke meget for de indbyggede ringetoner, der er alt for lave og har svært ved at penetrere en ganske almindelig jeanslomme. Resultatet er, at alt for mange har købt en larmende Heavy Metal-sang på iTunes og bruger den som ringetone … til stor ærgrelse for omgivelserne.

Som en varm glasflade
Formen på iPhone er heller ikke et hit, og CNET UK er ikke videre begejstrede for at holde en varm glasflade op til kinden i længere tid ad gangen. Sidst men ikke mindst, så får iPhone verbale tæv for sin middelmådige batterilevetid.

Hvorfor er iPhone så populær, hvis den er så dårlig som telefon? CNET UK skriver, at det skyldes, at den er fremragende som en mobil computer med en velfungerende webbrowser, og så har den en indbygget iPod.

Kort og godt: iPhone er god til en masse ting, bare ikke telefoni.

Er du enig med CNET UK, eller er de nogle klaphatte at høre på? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere