Se Sony Ericssons nye Google-mobil

Den nye XPERIA X10 får konkurrenterne til at se noget sølle ud. Desværre kommer den først i 2010

Sony Ericsson XPERIA X10 kommer med 4-tommer trykfølsom skærm og det Google-designede Android-styresystem.
Sony Ericsson XPERIA X10 kommer med 4-tommer trykfølsom skærm og det Google-designede Android-styresystem.

Sony Ericssons nye XPERIA X10 er nok firmaets værst holdte hemmelighed, men nu er svenskjapanerne endelig klar til at fortælle offentligheden om topmobilen baseret på det Google-designede Android-operativsystem.

Den kommer med en gigantisk fire tommer trykfølsom skærm med 854 x 480-pixel opløsning, der gør den oplagt til filmkig på farten og til at tjekke de hotteste nyheder på ekstrabladet.dk.

Drønlækker brugermenu
Sony Ericsson har taget Googles Android-platform, der også bruges i den nye Motorola DROID og den populære HTC Hero, og tilpasset det på kryds og tværs. Det betyder, at XPERIA X10 har en drønlækker brugermenu, specielt designet til afspilning af musik og visning af fotos og videoer.

Det minder nærmest om Microsofts Zune HD og får Apples iPhone til at se noget trist og kedelig ud. Tiden vil dog vise, om den rent faktisk også er nem at bruge.

Se en video af mobilens brugermenu her!

Specifikationerne er i top med verdensomspændende 3G-understøttelse, 1 GHz processor, 8-megapixel kamera, GPS, Wi-Fi og Stereo Bluetooth. Der medfølger også et 8GB MicroSD-kort. Sony Ericsson vil dog endnu ikke ud med batterilevetiden, hvilket antyder, at firmaet stadigvæk arbejder på at optimere den heftige indmad.

Gammel Android-version
Underligt nok, så vil XPERIA X10 kun bruge version 1.6 af Android, og ikke den nyere version 2.0, der netop er blevet lanceret. For at gøre sagen endnu værre, så siger Sony Ericsson, at X10 først vil kunne leveres fra 1. Kvartal 2010. Firmaet har altså et lille halvt år til at tage det nyere Android 2.0 og få det til at fungere på mobilen.

Prisen er endnu ukendt, men regn med at den bliver i kategorien 'dyr.'

1 af 3 Sony Ericsson XPERIA X10.
2 af 3 Sony Ericssons XPERIA X10.
3 af 3 Sony Ericsson XPERIA X10 kommer med 4-tommer trykfølsom skærm og det Google-designede Android-styresystem.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere