LG's G Flex er faktisk fleksibel

LG's kommende smartphone med den buede skærm kan godt tåle at blive trykket flad

Det er ikke kun navnet og den buede skærm på LG's nye store smartphone, der skal give indtrykket af en fleksibel mobiltelefon - LG G Flex har rent faktisk en fleksibel krop.

Det er sitet Engadget.com, som er kommet i besiddelse af en video, der viser en tester af mobiltelefonen, som virkelig efterprøver LG's påstand om at have lavet en fleksibel smartphone.

I videoen, som du kan se herunder, bliver LG G Flex først trykket helt flad ned mod bordet fra ryggen, og derefter bliver proceduren gentaget fra fronten, uden at mobiltelefonens skærm eller cover tager skade af det.Om det er en øvelse, som LG anbefaler køberne af deres nye mobiltelefon, melder historien ikke noget om, men det skal da nok være et trick, som vil imponere venner og kolleger.

LG G Flex healer sig selv
Specifikationerne på G Flex lyder på en 6 tommer OLED skærm med en 720p opløsning, og indmaden drives af en Snapdragon 800 processor og 2 GB RAM.

LG G Flex kommer med Android 4.2.2. Jelly Bean, og knapperne er placeret på bagsiden i stil med LG's G2 smartphone.

Læs også: En e-pille skal afløse dit password til mobilen

Det lyder jo altsammen ganske udmærket, men der hvor LG har været lidt ekstra innovative med G Flex er med det selvreparerende lag, som de har puttet på coveret.

Ifølge LG skulle det gøre G Flex i stand til at reparere mindre ridser i mobilens hylster i løbet af få minutter, og det kan jo hurtigt blive brugbart, når alle ejerne af den buede mobiltelefon skal vise det her trick frem for vennerne.

Læs også: Samsungs beskidte tricks afsløret: Sådan gjorde sydkoreanerne

LG lancerer G Flex på det hjemlige sydkoreanske marked først, hvorefter resten af verden gerne skulle følge i de kommende måneder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere