LG G Flex kommer til Danmark

... og udover at være både buet og fleksibel har den også et par tricks oppe i ærmet, som vi ikke har hørt om før

LG Flex er faktisk en fleksibel smartphone. (Foto: AP)
LG Flex er faktisk en fleksibel smartphone. (Foto: AP)

Som afsløret for nylig, er LG's buede mobiltelefon, G Flex, bygget så fleksibelt, at den tåle at blive trykket flad, uden at hverken glasset eller coveret tager skade.

Se også: LG's G Flex er faktisk fleksibel

Samtidig skrev vi, at LG G Flex har et selvreparerende bagcover, der straks udbedrer små ridser, hvilket LG demonstrerer i en nys frigivet video, som du kan se her.

I videoen kan man ved selvsyn se, hvordan en kobber-børste ridser løs på bagsiden af LG G Flex, der i løbet af to minutter healer sig selv og fremstår som ny.

Læs også: Apple vil reparere din iPhone i butikken

LG viser i samme video, at deres G Flex smartphone kan tåle at få helt op til 32 kg vægt sat oven på sig og blive trykket helt flad for derefter bare at vende tilbage til sin oprindelige buede form igen og tænde uden problemer.

Dermed kan LG G Flex tåle, at man kommer til at sætte sig på sin mobiltelefon, mens man har den i baglommen, og har du den sammen med dine nøgler i lommen eller tasken, vil den altså heller ikke blive ridset - bagpå i hvert fald.

LG G Flex har endnu flere tricks i ærmet
Man kunne godt acceptere, at LG stoppede her, vel vidende at de har masser af gode argumenter at sælge deres nye flagskibsmodel på.

Indmaden i LG's 6 tommer mobil er nemlig også rigtig fin med en hurtig Snapdragon 800 processor som hjertet i maskinrummet, og det fleksible ydre bliver matchet indvendigt af blandt andet det bøjelige batteri, der er med til at gøre LG G Flex så fleksibel, at den absorberer trykket, hvis man taber den, og dermed giver meget bedre chancer for, at mobiltelefonen overlever faldet, rapporterer TalkAndroid.

De kan også berette, at LG G Flex kan multitaske og have to apps kørende samtidigt i stil med Samsung GALAXY Note 3 og GALAXY S4 på hver sin del af skærmen.

Sidst men ikke mindst kan TalkAndroid fortælle, at LG G Flex i stil med Apples iPhone 5s har fået to LED-blitzlys i forbindelse med kameraet i henholdsvis en hvid og en grøn farve.

Det skulle ifølge LG give bedre ansigtsgenkendelse, men mere præcist end det bliver det ikke beskrevet af den sydkoreanske producent.

Læs også: Skjult turbo-teknologi kan 20-doble nethastigheden i næste iPhone

LG G Flex kommer til Danmark i 2014
Vi må desværre væbne os med tålmodighed, da LG ikke sender G Flex på de nordiske markeder før i starten af 2014.

Prisen på G Flex i Danmark bliver heller ikke oplyst af LG, men mon ikke vi ender i den dyrere ende for det ny vidunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere