Blackberry præsenterer ny Porsche-model

Til manden, der har alt, herunder også penge

To år efter at Porsche Design og Blackberry præsenterede deres første, fælles bud på en smartphone, kaster samarbejdet nu igen en smartphone af sig. Og det med en model, der nok skal appellere til de (mænd), der vil have noget, der oser af eksklusivitet og i øvrigt ikke er bange for at betale for det.

I praksis er der godt nok 'kun' tale om Blackberrys Z10 med lidt mere harddisk, men det er, hvad der gemmer sig inden i. Uden på træder Porsche Design til, og serverer rustfrit stål og læder.

Det er her eksklusiviteten træder til og prisen ryger i vejret. P'9982 står således i cirka 13000 kroner, hvilket er mere end seks gange så meget som Z10'eren koster.

Det minimerer formentligt antallet af købere, men til gengæld så kun øge eksklusiviteten. Går det som med forgængeren, P'9981, så kommer den nok også til at ligge i lommen hos nogle af dem, der gerne vil have noget, som andre ikke nødvendigvis har.

Tilgængeligheden bliver heller ikke som Blackberrys normale smartphones. P'9982 kommer til salg i Harrod's i London, Selfridges Carphone Warehouse, udvalgte Blackberry-butikker i Mellemøsten og deciderede Porsche Design-butikker.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere