Nu er dette verdens tyndeste mobil

Gionees nyeste mobiltelefon, Elife S5.5, sætter den kinesiske producent på landkortet med en smartphone så tynd, at man næsten kan skære sig på den

Elife S5.5 er nu verdens tyndeste smartphone.
Elife S5.5 er nu verdens tyndeste smartphone.

Den kinesiske mobilproducent Gionee er totalt ukendt på disse breddegrader, men de er blandt de helt store spillere i både hjemlandet Kina samt Indien og flere asiatiske og afrikanske markeder, og de sælger på nuværende tidspunkt en million mobiltelefoner om måneden til lande uden for Kina.

Læs også: HP laver to kæmpe mobiler

Med deres nye mobiltelefon, Elife S5.5, formår de, ifølge Engadget, for første gang at gøre opmærksom på sig selv i den vestlige verden også, for den indtager tronen som verdens tyndeste mobiltelefon.

Gionee Elife S5.5 måler kun 5,5 millimeter i tykkelse og detroniserer dermed den hidtidige rekordindehaver Vivo X3, der nu må føle sig buttet med sine 5,75 millimeter.

Gionee Elife S5.5 kommer i 40 lande til en rimelig pris
Gionee Elife S5.5 kan forudbestilles nu i Kina til en pris på $370, hvilket kan omregnes til cirka 3.000 kroner, hvis vi i Danmark skulle være blandt de 40 lande, der får mulighed for at bestille verdens tyndeste smartphone.

Læs også: Store Android nyheder på vej fra alle de store producenter

Specifikationerne i Elife S5.5 lyder på en 5 tommer skærm, Android styresystem, 1,7 GHz Quad-Core processor, 2 GB RAM og kameraer på henholdsvis 13 og 5 MP.

Trods den tynde profil har Gionee alligevel formået at få et pænt 2.300 mAh batteri i Elife S5.5, som de lover kan holde til en hel dags brug.

Se også: Apple slanker iPhone 6

0 kommentarer
Vis kommentarer