Her er Nokias nye topmodel

Nokia har i San Francisco præsenteret ny Lumia-smartphone med Windows Phone 8.1

Vicepræsident i Nokia, Stephen Elop, præsenterer den nye Nokia Lumia 930. (Foto: AP)
Vicepræsident i Nokia, Stephen Elop, præsenterer den nye Nokia Lumia 930. (Foto: AP)

Nokia har netop præsenteret tre nye Lumia-smartphones med Windows Phone 8.1. Det skete på Microsofts Build-konference i San Francisco, hvor Nokia også offentliggjorde, at Windows Phone 8.1 bliver tilgængelig til Lumia-smartphones med Windows Phone 8.

Opdateringen, som bringer Windows Phone 8.1 til de øvrige Lumia-smartphones, hedder Nokia Cyan og bliver tilgængelig i løbet af sommeren 2014.

Med Windows Phone 8.1 får brugeren plads til flere Live-tiles på startskærmen, man kan swipe sig til de vigtigste notifikationer med funktionen Action Centre, og man kan blive hurtigere til at skrive beskeder med Word Flow, hævder Nokia.

Læs også: Instagram nu også til Nokia Lumia

Vi har tidligere skrevet om Microsofts Siri-konkurrent, 'Cortana', der også bliver en del af Windows Phone 8.1, men desværre bliver denne funktionalitet kun rullet ud til de amerikanske brugere i første omgang.

Læs også: Cortana er Microsofts svar på Siri

Nokias nye flagskibsmodel, der var blandt de tre præsenterede modeller i San Francisco, hedder Lumia 930, og ud over Windows Phone 8.1 kommer den blandt andet med:

- Et 20 megapixel PureView-kamera med ZEISS-optik og avanceret Rich Recording.

- Fem tommer ClearBlack-skærm.

- 2.2 GHz Snapdragon quad core-processor.

Nokia Lumia 930 kommer på markedet fra juni måned i Europa, Asien og Indien til en vejledende udsalgspris på USD 599 eksklusiv afgifter og eventuelle tilskud. Lumia 930 forventes at have salgsstart i Danmark i løbet af sommeren, og dansk pris bliver offentliggjort i forbindelse med salgsstart.Nokia Lumia 930.
Nokia Lumia 930.


1 af 2 Nokia Lumia 930 er Nokias nye topmodel.
2 af 2 Vicepræsident i Nokia, Stephen Elop, præsenterer den nye Nokia Lumia 930. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer