Installér Windows Phone 8.1 allerede nu

Selvom Windows Phone 8.1 først bliver officielt tilgængeligt om adskillige måneder, så kan du hente det allerede nu

Det er muligt at tyvstarte Windows Phone 8.1 (Foto fra lydogbillede.dk)
Det er muligt at tyvstarte Windows Phone 8.1 (Foto fra lydogbillede.dk)

Du kan vente til de nye Lumia-modeller fra Nokia kommer på markedet. Eller du kan downloade Nokia Cyan-opdateringen til din gamle Lumia-telefon, når Cyan bliver tilgængelig engang i løbet af sommeren.

Eller du kan da også bare springe over i køen og hente Windows Phone 8.1 med det samme.

Læs også: Her er alle rygterne om Apples nye operativsystemer

Det er Neowin.net, som har afsløret, hvor let det er, at installere Windows Phone 8.1 Preview for Developers. Husk dog, at du ikke vil kunne rulle din telefon tilbage til Windows Phone 8, når du først har installeret 8.1 på den.

Bemærk, at der ikke er tale om en beta, men om en helt færdig version af operativsystemet. Som dog ikke er tilpasset din operatør og land. Det er denne tilpasning, som kommer til at vare et par måneder, før opdateringen rulles ud til de almindelige brugere.

1. Gå ind på Windows Phone App Studio, log ind (du skal bruge en eksisterende Microsoft-konto) og registrér dig som udvikler.

2. Hent Preview for Developers.

3. Kør app’en og log ind med samme konto, som du brugte til at registrere dig som udvikler under punkt 1.

Med Windows Phone 8.1 får brugeren plads til flere Live-tiles på startskærmen, man kan swipe sig til de vigtigste notifikationer med funktionen Action Centre, og man kan blive hurtigere til at skrive beskeder med Word Flow.

Læs også: Ny Libratone-app specielt for iPad

Vi har tidligere skrevet om Microsofts Siri-konkurrent, ' Cortana', der også bliver en del af Windows Phone 8.1, men desværre bliver denne funktionalitet kun rullet ud til de amerikanske brugere i første omgang.

Herunder kan du se en video fra Microsoft med en præsentation af Windows Phone 8.1, hvor de vigtigste nyheder bliver gennemgået.0 kommentarer
Vis kommentarer