Samsung Galaxy mobil med indbygget projektor

Samsung Galaxy Beam 2 har en DLP projektor indbygget, så du kan vise dine film og billeder frem i stor størrelse på væggen

Samsung har ikke opgivet troen på succes for Galaxy Beam. En smartphone med indbygget projektor. Nu er Galaxy Beam 2 sendt ud på det kinesiske marked. (Foto: Samsung)
Samsung har ikke opgivet troen på succes for Galaxy Beam. En smartphone med indbygget projektor. Nu er Galaxy Beam 2 sendt ud på det kinesiske marked. (Foto: Samsung)

For et par år siden kom Samsung med Galaxy Beam, der var den sydkoreanske producents første forsøg med en mobiltelefon med indbygget projektor.

Den model tog ikke ligefrem verden med storm, men Samsung har aldrig været bange for at sende mange modeller på markedet samtidig, og nu har de præsenteret Samsung Galaxy Beam 2 på det kinesiske marked, skriver Android Community.

Middelgode specifikationer men projektor!
Specifikationerne på Samsung Galaxy Beam 2 befinder sig i mellemklassen med en 4,66 tommer skærm i en beskeden opløsning på 480 x 800 px og en 1,2 GHz processor, der kører et lidt ældre Android 4.2 operativsystem.

Til gengæld vækker den indbyggede projektor opsigt, da det nu engang er ganske smart at kunne blæse film eller YouTube-videoer op på væggen i et stort format og opleve dem med vennerne eller familien.Blæs video og billeder op i stor størrelse på væggen. (Foto: Samsung)
Blæs video og billeder op i stor størrelse på væggen. (Foto: Samsung)


Læs også: Første billede af iOS 8 på større iPhone 6?

Hvor stort billedet kan blive, og i hvilken opløsning projektoren kører, er Samsung ikke meget for at komme ud med på Galaxy Beam 2's officielle side, men dens forgænger kunne vise et billede på op til 50 tommer, så mon ikke også denne kan klare noget lignende.Der er ikke meget, der afslører, at der er indbygget projektor i Galaxy Beam 2. (Foto: Samsung)
Der er ikke meget, der afslører, at der er indbygget projektor i Galaxy Beam 2. (Foto: Samsung)


Mere stilfuldt design på Samsung Galaxy Beam 2
Som du kan se på billedet herover, er det ikke just åbenlyst, at Samsung Galaxy Beam 2 har fået puttet en projektor i toppen af mobilen.

Kun en ganske diskret bule på bagsiden af mobiltelefonen indikerer, at Samsung har sat noget ekstra hardware i den ellers ganske fornuftigt udseende smartphone i metallisk design.

Læs også: Ny Windows Phone 8.1 får ros: Nu er Microsoft klar til kamp

I første omgang kommer Samsung Galaxy Beam 2 kun på markedet i Kina til en endnu ukendt pris, men hvis den anden udgave af deres projektor-mobil bliver en succes der, finder den nok også vej til vores breddegrader.

0 kommentarer
Vis kommentarer