Nu lander Lumia 630 i Danmark

Første Nokia-telefon efter Microsofts overtagelse bliver den billige Lumia 630

Nokia Lumia 630 kommer ud i de danske butikker i midten af maj.
Nokia Lumia 630 kommer ud i de danske butikker i midten af maj.

Nokia er nu endeligt blevet en del af Microsoft, men navnet holder ved – indtil videre i hvert fald. Det gør også Lumia-serien. Den første af forårets telefoner fra den kant, som når Danmark, bliver den økonomiske Lumia 630, som vi tidligere på måneden lagde hånd på ved den internationale pressepræsentation.

Lumia 630 bliver leveret med Windows Phone 8.1, og den får en række forbedringer fra tidligere versioner af styresystemet. Det gælder f.eks. meddelelsescenteret 'Action Centre', som samler kommunikationen på sociale kanaler som Facebook, WhatsApp og Instagram.

- Vi er overbeviste om, at Lumia 630 vil blive betragtet som den bedste smartphone inden for sin priskategori, siger Niels Kjelstrup, som er Product Marketing Manager i Microsoft Mobile Skandinavien.

Læs også: Ny iPhone bliver tyndere end nogensinde

Telefonen kommer også med mobile versioner af Microsoft Office, samt OneDrive. Det samme gælder den gratis navigation fra HERE Maps og HERE Drive+. Der er 8GB hukommelse med mulighed for at udvide med op til 128 GB. Endvidere kommer Lumia 630 med en Snapdragon quadcore-processor samt en 4,5" skærm.

Læs også: Mobilen fotograferer med 20 megapixels

Lumia 630 får en vejledende på 1.195 kr, og kan købes fra 15. maj. i orange, gul, sort og hvid. Man kan skifte farve med et udskifteligt cover.

0 kommentarer
Vis kommentarer