Her er Sonys ny supermobil

I dag præsentererSony sidste skud på mobilstammen

At Sonys nye mobil, der præsenteres i dag, er vandtæt, er bare en af den fordele, hvis man spørger Sony selv. (Foto: Sony)
At Sonys nye mobil, der præsenteres i dag, er vandtæt, er bare en af den fordele, hvis man spørger Sony selv. (Foto: Sony)

I dag præsenterer Sony deres nye flagskibsmodel Xperia Z. Den indeholder alt, man kan ønske, og lykkes desuden med at føles luksuriøs, trods det at den er vandtæt. Ingen lille bedrift.

Tidligere robuste Xperia-modeller har været teknisk gode, men har ofte føltes lidt plasticagtige. Xperia Z er en undtagelse med en stabil reflekterende ramme og hærdet glas på for- og bagsiden.

Skærmen er på hele 5 tommer og har full HD-opløsning på 1080 x 1920 med Sonys billedforbedrende teknik Mobile Bravia Engine 2.

Læs også: Her er HTC’s nye flagskib

Kameraet er på hele 13 megapixels, men fremfor alt har den billedsensoren Exmor RS, som gør det ekstra lysfølsomt. Det er også udsædvanlig godt i modlys, ved at den ikke bare kan optage HDR-stillbilleder, men også kan filme med HDR.

På indersiden sidder en kraftfuld 1,5 gigahertz quad-core Snapdragon S4 processor og 2 GB hukommelse.

Sony ser ud til også at have satset på NFC ved at lancere tilbehør, som telefonen kan berøre for at kobles sammen, for eksempel bluetooth-højttalere.

Læs også: Få pudset din mobilskærm

Med i æsken får man en opladningsholder. Man kan programmere automatiske hændelser, når telefonen dockes, som for eksempel at tilslutte trådløst netværk og sætte mediadeling på netværket i gang.

Ud over alt dette, er den IP55 og IP57-cetificeret, hvilket betyder, at den er støvtæt og tåler vand under tryk (som en bruser) og at blive nedsænket i en meters vand i 30 minutter. Trods alt dette, er den kun 7,9 mm tynd.

Sony Xperia Z lanceres i marts til en pris på ca. 5.500 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere