Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

iPhone-fan: 'Det var alle minutterne værd'

Miroslav Kracun var blandt de mange fremmødte på Strøget i København i nat, der stod klar, da den nye iPhone 5 blev sat til salg

En længere kø af entusiaster var troppet op uden for 3's butik på Strøget for at få fingrene i den nye iPhone 5. De fik udleveret stole og tæppe så de ikke skulle fryse alt for meget. (Foto: Mogens Flindt)
En længere kø af entusiaster var troppet op uden for 3's butik på Strøget for at få fingrene i den nye iPhone 5. De fik udleveret stole og tæppe så de ikke skulle fryse alt for meget. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg har aldrig stået i kø på den her måde for noget før, siger 23-årige Miroslav Kracun, der i nat blev den lykkelige ejer af en ny iPhone 5. Han var blandt de fremmødte ved teleselskabet 3’s butik ved Vimmelskaftet i det indre København.

Han dukkede op ved butikken kl. 20.30 i aftes efter fodboldtræning, og kunne tage pladsen som nummer 85 i køen.

- Jeg havde slet ikke nogen idé om hvor mange, der ville være, men vi fik rigtig god service derovre, siger han og fortæller om den goodiebag han fik udleveret i køen, som blandt andet indeholdt et tæppe og nogle snacks.

Elektronik - 27. sep. 2012 - kl. 21:49 iPhone-fans trodser regnen: Venter gerne 18 timer

Ventede i fem timer
Det hjalp også, at der gik mindre end 45 minutter, inden han fik godkendt sin bestilling på den ønskede sorte iPhone 5 64GB.

- Så tænkte jeg bare: nu kan jeg vente i køen, selv hvis det tordner og regner. Det gav 100 % mere motivation, siger han og fortæller om sin kammerat, der efter fem timer i kø ved en Telia butik måtte gå forgæves hjem, da den ønskede model ikke længere var på lager.

Miroslav Kracun var mere heldig og kunne ved 02-tiden i nat gå hjemad med sin nye telefon i hånden efter mere end fem timer i kø.

- Det var helt urealistisk, jeg var så glad da jeg fik den. Det var alle minutterne værd.

Se også: Tyveri af Apple-produkter stiger med 40%

Nogle forstår det ikke
Den 23-årige iPhone entusiast fortæller, at han flere gange i løbet af tiden i køen oplevede flabede kommentarer fra forbipasserende, der tydeligvis ikke havde forståelse for, at folk er villige til at stå i kø i timevis for at købe en iPhone. Det eksklusive ved at være en af de første der har den nye, smarte telefon er det, der trækker,

- Det er fedt at være en af de få. Den ser så lækker ud, og så vil jeg gerne være en af de første, der får fingrene i den, siger Miroslav Kracun, der må slippe mindst 7150 kr. for telefonen og de næste seks måneders abonnement.

- Jeg kan ikke vente med at komme i gang med den fra i dag indtil – ja indtil iPhone 6 kommer, fortæller en tydeligt begejstret Miroslav Kracun, der har overladt sin gamle iPhone 4 til sin far.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen