Test: Skudsikker mobil - med indbygget kraftværk

Razr Maxx er Motorolas 'genfødsel' på mobilmarkedet - og hvilken fødsel

Skudsikker og 'fyldt med strøm' - Motorola har landet en værdig genfødsel på det danske mobilmarked. Billedet viser en 4G-model - men i Danmark er telefonen 'kun' 3G. (PR-foto)
Skudsikker og 'fyldt med strøm' - Motorola har landet en værdig genfødsel på det danske mobilmarked. Billedet viser en 4G-model - men i Danmark er telefonen 'kun' 3G. (PR-foto)

Mere kraft - mindre pis!

4
-
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

HUSKER DU DIN FØRSTE MOBIL: Deltag i debatten under artiklen

Lad os begynde med begyndelsen: 'Fars' første mobil var en Motorola. Den store model, murstenen.

Motorola DynoTac hed den vist. Senere var det så Motorolas sorte MicroTac med klap - og endnu senere samme model i skrumpet gul-rød-grøn-udgave.

I dag er Motorola nostalgi i de fleste danskeres liv. For det er LAAAAAANG tid siden, at den amerikanske mobilproducent har lavet noget, der var værd at bruge tid på - eller som man kunne købe i Danmark.

TEST: Stærk telefon vinder på elegancen

Nu er Motorola så genfødt som en skudsikker (jo, den er god nok - Kevlar) og særdeles strømstærk model, kaldet Motorola Razr Maxx.

Og ekstrabladet.dk lod telefonen komme på en prøve, der ikke er for tøsedrenge: I baglommen på en af vores praktikanter....under Roskilde Festivalen 2012.

Resultatet er en festival værdig. For det første overlevede telefonen fint det særdeles hårde liv, som telefoner udsættes for midt i musikken, øllerne og smatten (når den er der).

Men telefonen performerede også perfekt: Tog en stak hæderligere billeder, producerede fin video - og ikke mindst formåede dens batteri at holde liv i apparatet her langt fra de normalt let tilgængelige stikkontakter.

DOKUMENTATION: Det kan telefonen

Og et stærkt batteri er da også en særlig evne, som Motorola har givet telefonen. Faktisk så stærkt at man kan arbejde igennem et helt døgn uden at skulle lade.

Ja - uuuhhhhaa - en telefon, der holder et døgn. Men venner - det er faktisk ret godt gået i en tid, hvor du som 'storbruger' nærmest skal have en strømførende ledning i baglommen for at være sikker på en hel driftsikker dag.

Motorola er i øvrigt hoppet på Android-vognen - dog 'kun' i en version 2.3. Vi er blevet lovet opdatering til Android 4.0. Det bliver godt.

MOBILSIDEN.DK: Motorola overrasker positivt

På bundlinien kommer valget af Motorola helt sikkert til at afhænge af din lyst til en telefon, der også ser 'skudsikker' ud i designet. Vi er langt fra fortidens 'mursten'. Men telefonen er fortsat i den solide ende af design-skalaen.

Hvis man går efter en smartphone, der er mere maskulin end feminin i sine funktioner og sit udtryk, så er Motorola Razr Maxx helt sikkert et godt valg.

På groft dansk: Masser af kraft - meget lidt pis!

Motorola Razr Maxx er set til cirka 3.700 kroner uden abonnement.

1 af 4 Mursten 1: Michael Douglas med anmelderens første telefon - murstenen fra Motorola. (PR-foto)
2 af 4 Mursten 2: Motorola fik klap på og skrumpede. (PR-foto)
3 af 4 Mursten 3: Og telefonen skrumpede endnu mere - inden Motorola 'skrumpede' ud af det danske mobilmarked. (PR-foto)
4 af 4 Skudsikker og 'fyldt med strøm' - Motorola har landet en værdig genfødsel på det danske mobilmarked. Billedet viser en 4G-model - men i Danmark er telefonen 'kun' 3G. (PR-foto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen