Fremragende headset på vej mod fremtiden

Jabra Motion sætter en meget høj standard, som andre headset kan have svært ved at leve op til

Jabra Motion: NFC-tilslutning, HD-lyd, flere mikrofoner, stemmestyring, stemmeinformationer.

Flere millioner solgte headset senere har danske Jabra i den grad vist vejen for, hvordan et Bluetooth headset skal se ud og fungere.

Og en af de nyeste modeller (vi skriver en, fordi der hele tiden kommer nye fra firmaet, red.) er Jabra Motion, der bestemt ikke er ked af det: NFC-tilslutning, fremragende lydkvalitet og stemmekommandoer/stemmestyring.

Se også: Hovedtelefoner som tåler tæsk

Ekstra Bladet lod en af vores travle fotografer teste headsettet i et par uger. Hans kommentar var rimelig enkel: det kan jeg godt lide.

En af tingene, som testen afslørede, var blandt andet, at headsettet har et højtydende batteri. Headsettet er nemt at bruge, og lyden er faktisk rigtig god for både den, som ringer op - og den, der modtager opkaldet i den anden ende.

Se også: Højttaleren du snakker dig glad med

Designet er lækkert, og Jabra Motion er nem at sætte på øret. Og det har som noget nyt fået en avanceret funktion indbygget, så headsettet ved bevægelse kan tage opkaldet helt automatisk.

Du kan også vælge at tage opkaldet ved at folde den lille arm ud på Jabra Motion. Eller helt traditionel bare besvare via svarknappen på din telefon.

Jabra Motion er på alle måder fremragende - og sætter en særdeles høj standard for fremtidens (og konkurrenternes) headset.

Jabra Motion - incl rejselader - er set til 1.171 kroner.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer