TV: Så kedelige er vi på Instagram

Artyfarty: Vi brugere portrætterer os selv og ting på præcis de samme måder, forsøger filmskaber at vise med en samling af billeder fra det sociale medie

Et, to, tre eller fire styks. Flere billeder behøver man som regel ikke bladre igennem sin nyhedsstrøm på Instragram, før man støder på kreativ kaffekunst, solbeskinnede landskabsbilleder eller flatterende 'selfies'.

Det vil flittige brugere af det populære og stadig voksende sociale medie sandsynligvis kunne nikke genkendende til.

Se også: TV: Er han synsk? Nej, han er bare på Instagram!

Men vi er langt fra så kreative, som vi skulle tro. Faktisk er vi ret ens i vores måder at portrætterer os selv og ting på, mener filmskaberen Thomas Jullien at kunne bevise med en ny video.

852 seperate billeder har sammensat til en video på lidt under to minutter, der alene har til formål at illustrere, at vi faktisk ikke er så originale, som vi måske tror, når det kommer til at tage smarte, kunsterisk billeder.

Videoen, som du kan se herover, rummer således nogle af de mere populære foto-emner, såvel ikoniske bygninger og solnedgange, som flyvinger, racercykler og ovenfra-ned-skud af vores egen sko.

Hvad mener du - er der noget om snakken? Kopierer vi i virkeligheden bare hinandens billeder? Giv din mening i feltet herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere