Samsung kommer med flere Galaxy S5-modeller

Samsung planlægger at sende både en Active, en Mini og en Zoom udgave af deres GALAXY S5 mobil på markedet i år

Ligesom Samsung gjorde det med deres Galaxy S4-smartphone, har sydkoreanerne også planer om at komme med flere udgaver af deres Galaxy S5 mobiltelefon, skriver BGR.

For selvom Samsung Galaxy S5 er certificeret både vand- og stødtæt, lader det til, at Samsung alligevel vil komme med en endnu mere hårdfør og resistent udgave til deres mest fysisk aktive kunder, som vil få tilnavnet Active.

Læs også: Verdens bedste smartphone er blevet endnu bedre

Sidste års Samsung Galaxy S4 Active blev godt nok ikke den helt store succes, da den kun stod for 4% af det samlede Galaxy S4-salg, men Samsung har aldrig været bange for at sende mange modeller på markedet for at ramme så mange forbrugeres behov som muligt.

Derfor er det heller ikke så overraskende, at de også planlægger Samsung Galaxy S5 Mini til dem, der ønsker en mindre mobiltelefon, og en Samsung Galaxy S5 Zoom, der vil få mere avanceret kamera-teknologi.

Læs også: Samsung giver gaver for mange penge med Galaxy S5

Nu skal Samsung selvfølgelig først have gennemført lanceringen af Galaxy S5 den 11. april, inden de kommer med flere udgaver, så vi må nok vente til sensommeren eller efteråret, før de nye udgaver dukker op.

Ingen high-end Samsung Galaxy S5-model
Til gengæld har Samsung afkræftet rygter om, at de vil komme med en high-end model, som der ellers har været rygter om.

Rygterne talte om en Samsung Galaxyy S5-model i metal, så det ydre bedre afspejlede topmobilens indre, og en imponerende skærm-opløsning på 2560 x 1440 pixels, hvilket ville være et væsentligt spring fra de nuværende 1920 x 1080.

Dette rygte har Samsungs mobil-chef, JK Shin, dog afkræftet overfor et sydkoreansk nyhedssite, fortæller BGR, så en Samsung Galaxy S5 Premium-udgave må vi desværre skyde en hvid pind efter.

Men mon ikke de fleste Samsung Galaxy S5-fans alligevel kan finde en model, de vil være glade for.

0 kommentarer
Vis kommentarer