TV: Sandsynligt iPhone 6-design afsløret i video og på billeder

Først kom der en video med et iPhone 6 cover, og nu er der kommet friske renderinger af den større iPhone 6's højst sandsynlige design

iPhone 6 koncept viser buet skærm i siderne.
iPhone 6 koncept viser buet skærm i siderne.

Rundere former og endnu tyndere end iPhone 5s er blandt de konklusioner, man kan drage efter at have set videoen fra Unbox Therapy herunder og de netop frigivne renderinger fra nowhereelse.fr.

Tilsammen opsummerer de to kilder nemlig meget godt, hvordan de fleste analytikere og kilder fra branchen siger, at den næste iPhone fra Apple kommer til at se ud.

Cover til iPhone 6 fra pålidelig kilde
Sitet Unbox Therapy er ad omveje og med lidt hjælp fra Sonny Dickson, som tidligere har været meget præcis i sine Apple-afsløringer og senest lækkede billeder af kabinettet af iPhone 6, kommet i besiddelse af et beskyttelsescover til den nye større iPhone, og det giver de en grundig gennemgang i videoen, som du kan se over artiklen.

Selvom det bare er et lyserødt gummicover, der skal sidde uden på mobiltelefonen, giver det nemlig et ret præcist indtryk af designet på den kommende iPhone 6.

For det første er selve coveret faktisk tyndere end den ganske slanke iPhone 5s, hvilket betyder, at iPhone 6 nødvendigvis vil være endnu tyndere for at kunne passe i coveret.

Læs også: Ekstremt avanceret program i iPhone 6 holder øje med dit helbred

Dernæst viser coveret, at iPhone 6 får rundere hjørner end sine nærmeste forgængere, og at power-knappen for første gang i iPhones historie er rykket ned på højre side af telefonen fra sin vante plads på toppen.

Dette er højst sandsynligt for at gøre det nemmere at betjene den større iPhone 6 med én hånd, da toppen af mobiltelefonen ikke vil være helt så nem at nå, når den fysiske størrelse forøges.

Sidst men ikke mindst konkluderer Unbox Therapy, at den iPhone 6, der passer til coveret, vil få en skærmstørrelse på 4,7 tommer, og den fysiske størrelse på mobilen bliver meget tæt på Google Nexus 5, der dog har en lidt større skærm.

Læs også: Nyt Apple patent skal forbedre batteritiden i din iPhone

Den nuværende skærmstørrelse på iPhone 5s og 5c er på 4 tommer, og der er rygter om, at Apple også vil komme med en 5,5 tommer udgave af iPhone 6.iPhone 6 cover vs iPhone 5s vs Google Nexus 5 vs Samsung GALAXY Note 3.
iPhone 6 cover vs iPhone 5s vs Google Nexus 5 vs Samsung GALAXY Note 3.


Nye konceptbilleder peger på iPhone 6's endelige design
Det franske website nowhereelse.fr, der tidligere har publiceret billeder af en iPhone 6 frontplade med skærm helt til kanten, har sammen med designeren Martin Hajek gennemgået alle rygterne om iPhone 6 og samlet dem til de koncept-billeder, du kan se her herunder.

iPhone 6 kurvet koncept af Martin Hajek.
iPhone 6 kurvet koncept af Martin Hajek.
iPhone 6 kurvet koncept af Martin Hajek sammenlignet med iPhone 5s.
iPhone 6 kurvet koncept af Martin Hajek sammenlignet med iPhone 5s.


De viser et flot, slankt design med det lille twist, at skærmen på iPhone 6 kommer til at bue en lille smule i siderne af mobiltelefonen.

Om den lille detalje kommer med i det endelige design, må vi vente til september med at finde ud af, hvor Apple ventes at afsløre den næste generation af deres populære iPhone.

0 kommentarer
Vis kommentarer