Ny Galaxy-mobil med 'professionelt kamera'

Samsung løfter sløret for Galaxy K Zoom, der går efter at tilfredsstille de fotograferende smartphone-brugere

Samsung Galaxy K Zoom har et indbygget kamera, der, ifølge Samsung, er designet som et professionelt kamera. (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy K Zoom har et indbygget kamera, der, ifølge Samsung, er designet som et professionelt kamera. (Foto: Samsung)

Koreanske Samsung sidder ikke på hænderne, når det gælder om at lancere smartphones med særskilte kvaliteter. Fornyligt fik kineserne fornøjelse af en opdateret Galaxy-mobil med indbygget projektet, og nu præsenterer selskabet også en model til de fotoglade.

Se også: Samsung Galaxy mobil med indbygget projektor

Galaxy K Zoom er således,med selskabets egne ord, en smartphone med et kamera, der er designet som et professionelt kamera.

Der er tale om et 20.7 MB-kamera og 10x optisk zoom, men mest interessant er den indbyggede sensor, der er skal sikre ultraskarpe billeder og video selv i dårlig belysning, og en optisk billedstabilisator, der modvirker rystede billeder. Oven i kommer 'Object Tracking', der gør det nemmere at tage skarpe billeder af objekter i bevægelse.

Oven i kommer kameraet selv brugeren til hjælp i forhold til at sikre den rigtige kombination af lys og kontrast, og så er der indbyggede filtre, hvor kameraet selv giver sit bud på, hvad der fungerer bedst til billedet.

Se også: Apple og Samsung erkender fejl på topmodeller

Samsung Galaxy K Zoom rammer de danske butikker til juni og prisen bliver lige under 4000 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer