Ellevild anmelder: Så god er iPhone 6

Amerikansk anmelder er helt vild med den nye iPhone. Test dig selv her, og find ud af, om den er noget for dig

Den nye, forstørrede iPhone 6 blev præsenteret 9. september, og som sædvanligt har det medført en kolossal opmærksomhed. (Foto: AP)
Den nye, forstørrede iPhone 6 blev præsenteret 9. september, og som sædvanligt har det medført en kolossal opmærksomhed. (Foto: AP)

'Alt er bedre og intet er anderledes'.

Sådan opsummerer den amerikanske gadget-hjemmeside The Verge sin anmeldelse af den nye iPhone 6.

Anmelderen har været udstyret med en iPhone i en længere periode, og giver den 9 ud af 10 i sin overstrømmende positive anmeldelse, hvor han dog også slår ned på, at den ikke viser nogen store visioner fra Apples side, men blot er en rigtig, rigtig god iPhone.

'...iPhone 6 er en af de bedste smartphones på markedet. Måske endda den bedste. Men det er stadig en iPhone. Den samme ting, som Apple har lavet i syv år. En fantastisk god iPhone, men en helt typisk iPhone, konkluderer han.

Læs anmeldelsen her.

Her på Ekstra Bladet har vi også haft fingrene i den nye iPhone 6, men var ikke nær så imponerede.

Læs vurderingen her.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den nye iPhone 6 er noget for dig, har vi lavet en lille test, hvor du kan få et fingerpeg om, hvad du skal investere i, når der skal købes ny telefon.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Da iPhone 6 blev præsenteret, fulgte Ekstra Bladet arrangementet nøje. Han kan du se eksperternes reaktion på den nye telefon.

0 kommentarer
Vis kommentarer