Danskere sover på gaden i Hamborg for at købe iPhone 6

Danskere står i tysk kø hele natten for at sikre sig den seneste udgave af den ikoniske mobiltelefon

Butikken åbner først klokken otte i morgen tidlig, men der er allerede cirka 400 personer i køen foran Apple-butikken i Hamburg. (Privatfoto)
Butikken åbner først klokken otte i morgen tidlig, men der er allerede cirka 400 personer i køen foran Apple-butikken i Hamburg. (Privatfoto)

Hver gang Apple udsender et nyt produkt, er der garanti for hype. Det gælder naturligvis også den nyeste udgave af den populære iPhone.

Men danske købere må i lighed med visse biograffilm vente længere på telefonen end tyskerne. Det har Julius Winther og Ravi Holst fra brugteiphones.dk tænkt sig at udnytte.

Se også: Her er alle anmeldelserne af iPhone 6

De tilbringer således natten i en kø foran en Apple-butik i Hamborg, hvor de står klar til at købe den nye iPhone 6, der altså har premiere i Tyskland en uge før Danmark.

(Privatfoto)
(Privatfoto)
 

Og kunderne er villige til at betale en pæn ekstrapris, for at få telefonen mellem hænderne tidligere.

- Vi har rykket et helt hold på ni mand ned til Tyskland. Butikken åbner klokken otte i morgen tidlig. Så kommer vi til at stå her en del timer, siger Julius Winther til Ekstra Bladet.

Danskerne står sammen med estimeret op imod 400 andre Apple-entusiaster, og ifølge Ravi Holst er stemningen anspændt, og der er mange vagter, der anviser folk til den rette kø og sørger for ro og orden.

- På nuværende tidspunkt ved ingen, hvor mange enheder der er til salg, og om de overhovedet får en med hjem.

(Foto: MereMobil.dk) Mobil iPhone 6: Det siger fire amerikanske anmeldere

- Der er en limit fra Apples side. Man må kun købe to per person. Sidste år kunne vi stå to gange. Så det er et sted mellem 18 og 36 telefoner. Men jeg er faktisk lidt nervøs for, om vi overhovedet får nogle med. Efterspørgslen har været enorm, siger Julius til Ekstra BLadet og tilføjer:

(Privatfoto)
(Privatfoto)
 

- Den største model har vi sat til 11.000 kroner. Den koster cirka 7.500 i Tyskland. Vi skal så også lægge dansk moms oveni, så vi tjener ikke sååå meget, siger Julius Winther.

Den nye, forstørrede iPhone 6 blev præsenteret 9. september, og som sædvanligt har det medført en kolossal opmærksomhed. (Foto: AP) Mobil Ellevild anmelder: Så god er iPhone 6

Apple har i øvrigt sørget for, at der er gratis pizza til alle de fremmødte.

0 kommentarer
Vis kommentarer